Στην Πύλη με φίλους ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on . Την Πύλη επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκατοντάδες φίλους από την ευ Την Πύλη επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκατοντάδες φίλους από την ευ Rating: 0

Στην Πύλη με φίλους ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Στην Πύλη με φίλους ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Την Πύλη επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκατοντάδες φίλους από την ευρύτερη περιοχή.

Ο μοναδικός υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλία, αρχικά συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Κουφογάζο με τον οποίο είχε μια φιλική κουβέντα ανταλλάσσοντας απόψεις για ζητήματα της περιοχής.

Αμέσως μετά ο κ. Λιούτας επισκέφθηκε εκλογικό κέντρο του κ. Κουφογάζου, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου κ. Κώστα Μαράβα με τον οποίο επίσης, είχε φιλική κουβέντα ανταλλάσσοντας απόψεις για θέματα της περιοχής.

Ο κ. Λιούτας επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης Κώστας Βοϊτσίδη με τον οποίο μίλησαν για ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο και όχι μόνο.

Στην αγορά της Πύλης είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με κατοίκους της περιοχής οι οποίοι του δήλωσαν τη στήριξή τους στον αγώνα του για να εκπροσωπηθεί η Θεσσαλίας στο Ευρωκοινοβούλιο.

lioutas_pili.1JPG

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή