"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

Στην Πύλη το αποτέλεσμα των φετινών εκλογών, είναι απλή «Αριθμητική»…

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

«Τα ποσοστά που συγκέντρωσαν οι αντίπαλοί μας στις προηγούμενες εκλογές, ήταν 25% & 19% για Χήρα & Τσιούτσια αντίστοιχα.

Στο σύνολο 44%. Ύστερα από το «πάντρεμα» των δύο, η «δύναμη» του Τσιούτσια στον Χήρα, μειώθηκε κατά πολύ, πηγαίνοντάς την τελικά κοντά στο 8%, ίσως και λιγότερο, στο σύνολο…33%. Το ΚΚΕ το έχω κοντά στο 4%+ κάτι.

Επομένως, για να θεωρηθεί πετυχημένη αυτή η συνένωσή τους , φτάνοντας στο 48% για ισοφάριση ή στο 49% για νίκη, θα πρέπει να πάρουν «πανωπροίκι» τουλάχιστον ένα ποσοστό της τάξεως του 14% & εμείς να χάσουμε ένα 4% από την βάση μας του 52+%, του αποτελέσματος των εκλογών της απλής αναλογικής το 2019.

Πράγμα, αν όχι ακατόρθωτο, πάρα πολύ δύσκολο. Και γίνεται εκ των πραγμάτων δύσκολο, μετά και τις πολύ δυναμικές προσθήκες & ισχυρές μεταγραφές που έχουν  γίνει στον συνδυασμό μας από άτομα ευρείας κοινωνικής αποδοχής, καταξιωμένα κοινωνικά & επαγγελματικά. Επιπλέον, εμείς έχουμε κρατήσει όλες μας τις δυνάμεις, εν αντιθέσει με τους αντιπάλους μας, που υπέστησαν αρκετές απώλειες.

Τελικά θα συμφωνήσω με την διαπίστωση-δήλωση του Δημάρχου Κώστα Μαράβα, κατά την «επίσημη» του συνδυασμού στο Πνευματικό Κέντρο της Πύλης την περασμένη παρασκευή, ότι…είμαστε 270 άτομα, ακόμα & 20 ψήφους να λάβει ο καθένας, συγκεντρώνουμε το 55%.

Εγώ νιώθω αρκετά σίγουρος για την επιτυχία μας, γιατί λαμβάνω αισιόδοξα μηνύματα από όλο τον κόσμο, που έκριναν την μέχρι τώρα πορεία μας, αλλά & τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλαμε όλα αυτά τα χρόνια θετικά, ώστε μέσα από πολλές αντίξοες συνθήκες, να κατορθώσουμε, να έχουμε έναν οικονομικά εύρωστο Δήμο, που σε λίγο διάστημα θα μετατραπεί σε ένα απέραντο Εργοτάξιο, με έργα που θα αλλάξουν ολόκληρη την εικόνα του Δήμου Πύλης, καταστώντας τον σύγχρονο & φιλικό στους κατοίκους του, μετατρέποντάς τον παράλληλα, από «απλό πέρασμα, σε προορισμό», που ήταν και ο βασικός μας στόχος, ο οποίος άρχισε να επιτυγχάνεται μέσα από μια πλειάδα μελετών, που άρχισαν πλέον να μετεξελίσσονται σε έργα πνοής!

Η επόμενη θητεία μας θα είναι η «θητεία της κορδέλας», καθώς τα εγκαίνια των νέων έργων που θα παραδώσουμε, θα είναι σε τακτική διάταξη.

Μάκης Παπαγεωργίου

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αγαπητό μου παιδί. Όντως είσαι άσσος στα Μαθηματικά, όπως και εγώ πριν …παντρευτώ. 21 μου βάζανε οι καθηγητές μου. Μετά το γάμο μου όμως, ανακάλυψα και τα …ανώτερα Μαθηματικά. Οπότε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης