Στην Τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στην ποδηλασία πίστας εφήβων ο Ζήσης Σούλιος Reviewed by Momizat on . 0 Τρικαλινός ποδηλάτης ΖΗΣΗΣ ΣΟΥΛΙΟΣ σύμφωνα με πίνακα που εξέδωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας, βρίσκεται στην τρίτη θέση της παγκόσμιας γενικής κατάταξης 0 Τρικαλινός ποδηλάτης ΖΗΣΗΣ ΣΟΥΛΙΟΣ σύμφωνα με πίνακα που εξέδωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας, βρίσκεται στην τρίτη θέση της παγκόσμιας γενικής κατάταξης Rating: 0

Στην Τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στην ποδηλασία πίστας εφήβων ο Ζήσης Σούλιος

Στην Τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στην ποδηλασία πίστας εφήβων  ο Ζήσης Σούλιος

0 Τρικαλινός ποδηλάτης ΖΗΣΗΣ ΣΟΥΛΙΟΣ σύμφωνα με πίνακα που εξέδωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας, βρίσκεται στην τρίτη θέση της παγκόσμιας γενικής κατάταξης στην κατηγορία MENS JUNIORS στο αγώνισμα Scratch. Οι 210 βαθμοί που μάζεψε στην περσινή σαιζόν ως πρώτη χρονιά στην κατηγορία εφήβων ήταν αρκετοί ώστε να κατέχει μια από τις κορυφαίες θέσεις παγκοσμίως στην κατηγορία εφήβων.

Οι 5 κορυφαίοι έφηβοι στο αγώνισμα σκρατς:

1ος Maksim ANDREEV Russia 240 βαθμοί
2ος Lucas DESTANG France 230 βαθμοί
3ος Zisis SOULIOS Greece 210 βαθμοί
4ος Manuel PORZNER Germany 200 βαθμοί
5ος Nico SELENATI Switzerland 193 βαθμοί

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας εφήβων που διεξήχθη στις 25/26 και 27 Απριλίου στο ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο Αθηνών ο τρικαλινός ποδηλάτης κατέκτησε την 2η θέση στο ατομικό πουρσουίτ την 2η θέση στο αγώνισμα των πόντων και την 4η στο κεϊρίν. Το αγώνισμα του σκρατς όπου ο Ζήσης είχε ως στόχο να κερδίσει ώστε να πάρει τους πολύτιμους που θα τον ανεβάσουν κι άλλο στην παγκόσμια κατάταξη αναβλήθηκε.

Επίσης παρθενική συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας είχε και η Ματίνα Σούλιου (αδερφή του Ζήση) όπου και συμμετείχε για πρώτη φορά στην κατηγορία κορασίδων. Η Ματίνα έδειξε σε όλους το μεγάλο ταλέντο που διαθέτει καθώς στο αγώνισμα 200 μέτρα σπριντ κατάφερε να προκριθεί στον τελικό για στις 4 καλύτερες αθλήτριες τις Ελλάδας.

soulios_pod2 soulios_pod3 soulios_pod

Αφήστε το σχόλιο σας