Στην ψηφιακή εποχή η “Ενημέρωση” Reviewed by Momizat on . H «Ενημέρωση», ύστερα από 22 χρόνια στην τεχνολογία offset, περνάει από σήμερα στην ψηφιακή εκτύπωση. Η εφημερίδα κυκλοφορεί σε νέο σχήμα, με νέο lay out, αλλά H «Ενημέρωση», ύστερα από 22 χρόνια στην τεχνολογία offset, περνάει από σήμερα στην ψηφιακή εκτύπωση. Η εφημερίδα κυκλοφορεί σε νέο σχήμα, με νέο lay out, αλλά Rating: 0

Στην ψηφιακή εποχή η “Ενημέρωση”

Στην ψηφιακή εποχή η “Ενημέρωση”

H «Ενημέρωση», ύστερα από 22 χρόνια στην τεχνολογία offset, περνάει από σήμερα στην ψηφιακή εκτύπωση. Η εφημερίδα κυκλοφορεί σε νέο σχήμα, με νέο lay out, αλλά ταυτόχρονα, εκτός της «παραδοσιακής» κυκλοφορίας στα περίπτερα και τους συνδρομητές, λανσάρει πρώτη την ηλεκτρονική συνδρομή του φύλλου, με μόλις 2,9 ευρώ το μήνα.

Πρόκειται για τo pdf της καθημερινής έκδοσης το οποίο θα φτάνει από το προηγούμενο βράδυ, στον υπολογιστή ή στο κινητό τηλέφωνο, του κάθε συνδρομητή.

Με τον τρόπο αυτό ο αναγνώστης θα έχει έγκαιρα στη διάθεσή του ολόκληρη την εφημερίδα και θα μπορεί να την ξεφυλλίσει, να την διαβάσει, και να την επεξεργαστεί, εύκολα, μέσα από μια εύχρηστη εφαρμογή.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή