Στηρίζουμε Μιχάλη Γκαραγκάνη να πάει στην (Αντ)αρκτική Reviewed by Momizat on . Μην ξεχάσετε -όσοι δεν το κάνατε- να ψηφίσετε τον Μιχάλη Γκαραγκάνη προκειμένου να διεκδικήσει την συμμετοχή του στην διάσχιση στον υποαρκτικό κύκλο. Δεν είναι Μην ξεχάσετε -όσοι δεν το κάνατε- να ψηφίσετε τον Μιχάλη Γκαραγκάνη προκειμένου να διεκδικήσει την συμμετοχή του στην διάσχιση στον υποαρκτικό κύκλο. Δεν είναι Rating: 0

Στηρίζουμε Μιχάλη Γκαραγκάνη να πάει στην (Αντ)αρκτική

Στηρίζουμε Μιχάλη Γκαραγκάνη να πάει στην (Αντ)αρκτική

Μην ξεχάσετε -όσοι δεν το κάνατε- να ψηφίσετε τον Μιχάλη Γκαραγκάνη προκειμένου να διεκδικήσει την συμμετοχή του στην διάσχιση στον υποαρκτικό κύκλο. Δεν είναι τίποτα, 2-3 κλικ και 10 δευτερόλεπτα. Κάνεις κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, κανεις login μεσω Facebook και πατάς VOTE.  Ο ίδιος με ανάρτηση του στο f/b εκφράζει τις ευχαριστιες του και απευθύνει έκκληση για στήριξη της προσπάθειας που καταβάλει.

Σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους εσάς που με στηρίζετε σε αυτήν την προσπάθεια. Ο διαγωνισμός ακόμα δεν τελείωσε και μέχρι τέλους υπάρχει ελπίδα με την ψήφο σας να πάει ένας ΕΛΛΗΝΑΣ στον Αρκτικό κύκλο.
Όσοι από τους φίλους δεν με ψηφίσατε ακόμα είναι ευκαιρία να το κάνετε τώρα. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο :
http://polar.fjallraven.com/contestant/?id=339
Είναι εξαιρετικά απλό και εύκολο.
Επίσης αν δεν σας κάνει κόπο μπορείτε και να το κοινοποιήσετε στους φίλους σας.

Σας ευχαριστώ πολύ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή