Στηρίζω τη Λαϊκή Ενότητα μ’ όλη μου την ψυχή! Reviewed by Momizat on . Πολιτική Δήλωση Χρήστου Σταμόπουλου Δεν ήταν όλοι πεισμένοι πως Ευρωζώνη σημαίνει μνημόνια εξ ορισμού και διά ροπάλου. Δηλαδή φτώχεια του λαού και υποδούλωση τη Πολιτική Δήλωση Χρήστου Σταμόπουλου Δεν ήταν όλοι πεισμένοι πως Ευρωζώνη σημαίνει μνημόνια εξ ορισμού και διά ροπάλου. Δηλαδή φτώχεια του λαού και υποδούλωση τη Rating: 0

Στηρίζω τη Λαϊκή Ενότητα μ’ όλη μου την ψυχή!

Στηρίζω τη Λαϊκή Ενότητα μ’ όλη μου την ψυχή!

Πολιτική Δήλωση Χρήστου Σταμόπουλου

Δεν ήταν όλοι πεισμένοι πως Ευρωζώνη σημαίνει μνημόνια εξ ορισμού και διά ροπάλου. Δηλαδή φτώχεια του λαού και υποδούλωση της χώρας.

Πολύς λαϊκός κόσμος τον είχε πιστέψει και ακολούθησε τον ΣΥΡΙΖΑ. Πίστεψε τις ανεδαφικές θέσεις του πως τάχα μέσα στο ευρώ και χωρίς συγκρούσεις θα καταργούσε τα μνημόνια και θα έκανε την πατρίδα μας λεύτερη και ανεξάρτητη.

Το 3ο όμως βαρύτατο Μνημόνιο Τσίπρα απέδειξε πως η πολιτική του «ΕΥΡΩ πάση θυσία» οδηγεί στην καταστροφή. Μια καταστροφή για τον λαό και τη χώρα.

Με την ψήφιση του 3ου Μνημονίου και το πέρασμα του ΣΥΡΙΖΑ στην αντίπερα όχθη, το μπλοκ των μνημονιακών δυνάμεων ενισχύθηκε υπερβολικά. Κι από κοντά η ρεζέρβα του ναζιστικού σκυλιού της «Χρυσής Αυγής» να αλυχτάει και να παραμονεύει. Αναμφίβολα ο συσχετισμός δυνάμεων υπέρ της οικονομικής ολιγαρχίας και των ξένων πατρώνων της φαντάζει πανίσχυρος, ενώ, μετά τον δεξιό κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ, μέρος των δημοκρατικών και αριστερών πολιτών άρχισε να απογοητεύεται και να υπάρχει κίνδυνος αποστράτευσής του.

Δεν χάθηκε όμως τίποτα, εάν εμείς το πιστέψουμε!

    Η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ (πολιτική, ίσως και εκλογική) βοήθησε ωστόσο να απελευθερωθούν δυνάμεις απ’ αυτόν και να συμβάλουν στη δημιουργία της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε.) Λαφαζάνη, που σκοπό της έχει να βάλει τέρμα στα μνημόνια και την υποτέλεια της χώρας.

Η ΛΑ.Ε. μπορεί ν’ ανακόψει το κύμα απογοήτευσης, να συσπειρώσει μεγάλο μέρος των λαϊκών δυνάμεων και των κινημάτων και να δώσει με επιτυχία την εκλογική μάχη, με επόμενο στόχο τη δημιουργία του Παλλαϊκού Μετώπου που θα οδηγήσει στην επανάσταση και την απελευθέρωση του λαού, όπως είπε σε απάντησή του στον Μίκη Θεοδωράκη ο Παν. Λαφαζάνης.

Θα ‘θελα να χαιρετίσω και προσωπικά την Πρωτοβουλία που πήραν πρόσφατα στελέχη και μέλη που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, του Μετώπου Λαού, του Σχεδίου Β, των Οικολόγων κι άλλοι πολίτες για τη δημιουργία και συγκρότηση της Λαϊκής Ενότητας στα Τρίκαλα.

Η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 (8:30 μ.μ. στο «ΛΗΘΑΙΟ») συγκέντρωση- πλατιά λαϊκή συνέλευση της ΛΑ.Ε.πρέπει ν’ αποτελέσει πρόκληση και πρόσκληση σε όλους μας. Θα είμαστε όλοι εκεί!

     Η ΛΑ.Ε. ανήκει σ’ όλους όσους συμφωνούν με τους στόχους της. Χωρίς αποκλεισμούς, αυτοαποκλεισμούς ή δισταγμούς.

Η ΛΑ.Ε. ως νέο αριστερό ριζοσπαστικό κόμμακαλείται να εκφράσει τα κοινωνικά κινήματα και τους πολύχρονους αντιμνημονιακούς αγώνες του λαού, όλους όσους για χρόνια αγωνίζονται με αταλάντευτη συνέπεια, μαχητικότητα και εντιμότητα.

Η ΛΑ.Ε. δεν ανήκει στις φράξιες και τις ομάδες ιδιοτελών συμφερόντων των παλιών κομμάτωνπου είδαν φως και θέλουν να μπουν μέσα, για να κερδίσουν αυτά που έχασαν εκεί. Η γέννηση της ΛΑ.Ε. πρέπει να είναι καθαρή απ΄ την αρχή ασυζητητί! Κι αυτό αποτελεί υποχρέωση όλων μας!

Κλείνοντας, θέλω να τονίσω ότι στηρίζω τη Λαϊκή Ενότητα μ’ όλη μου την ψυχή!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή