Στη Βουλή οι μαθητές του Γυμνασίου Φαρκαδόνας Reviewed by Momizat on . Τους μαθητές του Γυμνασίου Φαρκαδόνας, τη Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Μαίρη Τρίκα και τους συνοδούς-καθηγητές κ.κ. Παπαστεργίου Στέργιο, Παππά Ιωάννη και Γκουρ Τους μαθητές του Γυμνασίου Φαρκαδόνας, τη Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Μαίρη Τρίκα και τους συνοδούς-καθηγητές κ.κ. Παπαστεργίου Στέργιο, Παππά Ιωάννη και Γκουρ Rating: 0

Στη Βουλή οι μαθητές του Γυμνασίου Φαρκαδόνας

Στη Βουλή οι μαθητές του Γυμνασίου Φαρκαδόνας

Τους μαθητές του Γυμνασίου Φαρκαδόνας, τη Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Μαίρη Τρίκα και τους συνοδούς-καθηγητές κ.κ. Παπαστεργίου Στέργιο, Παππά Ιωάννη και Γκουράβα Αλέκα, υποδέχθηκε στη Βουλή, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος.

Οι μαθητές του Γυμνασίου Φαρκαδόνας ξεναγήθηκαν από τον κ. Ταμήλο στους χώρους του Κοινοβουλίου και περιηγήθηκαν στον Εκθεσιακό Χώρο της Βουλής, όπου ο βουλευτής αναφέρθηκε στην ιστορικότητα του κτιρίου και τις σημαντικές προσωπικότητες που υπηρέτησαν στο Κοινοβούλιο .

Στη συνέχεια, ο κ. Ταμήλος μίλησε στους μαθητές του Γυμνασίου Φαρκαδόνας, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής, για τη λειτουργία του Κοινοβουλίου, τον τρόπο ψήφισης των νομοσχεδίων και το έργο των κοινοβουλευτικών επιτροπών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή