Στη Βουλή το 3ο Γυμνάσιο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων και τους συνοδούς-καθηγητές τους, υποδέχθηκε στη Βουλή, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλο Τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων και τους συνοδούς-καθηγητές τους, υποδέχθηκε στη Βουλή, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλο Rating: 0

Στη Βουλή το 3ο Γυμνάσιο Τρικάλων

Στη Βουλή το 3ο Γυμνάσιο Τρικάλων

Τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων και τους συνοδούς-καθηγητές τους, υποδέχθηκε στη Βουλή, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος.

Οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων ξεναγήθηκαν από τον κ. Ταμήλο στους χώρους του Κοινοβουλίου και περιηγήθηκαν στον Εκθεσιακό Χώρο της Βουλής, όπου ο βουλευτής αναφέρθηκε στην ιστορικότητα του κτιρίου και τις σημαντικές προσωπικότητες που υπηρέτησαν στο Κοινοβούλιο .

Στη συνέχεια, ο κ. Ταμήλος μίλησε στους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής, για τη λειτουργία του Κοινοβουλίου, τον τρόπο ψήφισης των νομοσχεδίων και το έργο των κοινοβουλευτικών επιτροπών.
(Από το πολιτικό γραφείο)

3o1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή