"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.3 C
Trikala

Στη δίνη της κακοκαιρίας ο Νομός Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

0000
Σε συναγερμό είναι τις τελευταίες ώρες οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων λόγω της επικίνδυνης ανόδου της στάθμης του ποταμού Πηνειού λόγω των βροχοπτώσεων που πλήττουν την περιοχή.Αυτή την ώρα σημειώνονται ισχυρές χιονοπτώσεις στα ορεινά με το ύψος του χιονιού να ξεπερνάει τους 30 πόντους.
00
Καταπτώσεις βράχων έχουμε σε πολλά σημεία του ορεινού οδικού δικτύου και συγκεκριμένα στον δρόμο για τη Μεσοχώρα , το Κατάφυτο , τον Κλεινοβό , Χρυσομηλιά , Αμπελοχώρι και Πολυνέρι ενώ σε άλλα σημεία οι δρομοι άνοιξαν με την παρέμβαση μηχανημάτων της Περιφερειακής Ενότητας και των Δήμων.
Έκλεισε ο δρόμος Μεγ. Καλυβίων – Μαγούλας λόγω υπερχείλισης του Πηνειού ενώ αυτή την ώρα μηχανήματα απομακρύνουν ξενόφερτα υλικά στις γέφυρες Πηνειάδας , Ζάρκου και Κλοκοτού.
000
Το ερώτημα είναι τι θα γίνει τις επόμενες ώρες δεδομένου ότι η χιονόπτωση στα ορεινά και η βροχή στα πεδινά συνεχίζονται με τις αρμόδιες υπηρεσίες να παραμένουν σε επιφυλακή .

Από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης των φαινομένων ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης , με την Δ/νση Πολιτικής Προστασίας και με τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου συντονίζουν το στελεχιακό δυναμικό ώστε να αποτραπούν πλημμυρικά φαινόμενα σε κατοικημένες περιοχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης