Στη ΔΕΘ και στο αφιέρωμα AKADEMIA τo Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . To Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη. Τα εγκαίνια του Περιπτέρου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έκανε η Αναπληρώ To Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη. Τα εγκαίνια του Περιπτέρου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έκανε η Αναπληρώ Rating: 0

Στη ΔΕΘ και στο αφιέρωμα AKADEMIA τo Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Στη ΔΕΘ και στο αφιέρωμα AKADEMIA τo Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

To Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη. Τα εγκαίνια του Περιπτέρου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έκανε η Αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας κ. Σία Αναγνωστοπούλου.

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας συμμετέχει στο θεματικό αφιέρωμα AKADEMIA που αφορά στην εκπαίδευση και στις ευκαιρίες σταδιοδρομίας και πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Στο θεματικό αφιέρωμα συμμετέχουν Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και άλλοι Δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εκπαίδευσης.

Η συμμετοχή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην 81 ΔΕΘ στοχεύει στην προβολή των ακαδημαϊκών προγραμμάτων και των ερευνητικών και εκδοτικών δράσεων του Ιδρύματος καθώς και στην ανάδειξη καινοτόμων πρωτοβουλιών στο χώρο των εφαρμογών και της ανάπτυξης και μετάδοσης της γνώσης.

Κάτω η κ. Αναγνωστοπούλου στο αγωνιστικό μονοθέσιο που δημιούργησαν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου.

 

deth-panep-thes_anagnostopoulou1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή