Στη ΔΕΘ με τον Π. Καμμένο οι ΑΝΕΛΛ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Στη ΔΕΘ κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βρέθηκαν μέλη του κόμματος από τα Τρίαλα Σε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνουν: Δυναμική ήταν η Στη ΔΕΘ κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βρέθηκαν μέλη του κόμματος από τα Τρίαλα Σε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνουν: Δυναμική ήταν η Rating: 0

Στη ΔΕΘ με τον Π. Καμμένο οι ΑΝΕΛΛ Τρικάλων

Στη ΔΕΘ με τον Π. Καμμένο οι ΑΝΕΛΛ Τρικάλων

Στη ΔΕΘ κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βρέθηκαν μέλη του κόμματος από τα Τρίαλα Σε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνουν:
Δυναμική ήταν η παρουσία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο κατάμεστο από κόσμο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο για την ομιλία του Προέδρου του Κινήματος κ. Πάνου Καμμένου στο πλαίσιο της 78ης ΔΕΘ. Δεκαμελής αντιπροσωπεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ συναντήθηκε και συζήτησε με τους βουλευτές και τα στελέχη του κινήματός μας για τις τρέχουσες καταστροφικές εξελίξεις από την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική στα εθνικά θέματα, την υγεία, την παιδεία, την δημόσια και ιδιωτική περιουσία και παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την συγκλονιστική ομιλία του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου που κάτω από έναν καταιγισμό χειροκροτημάτων ζήτησε   ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 υποσχόμενος παράλληλα ότι “Δεν θα γλιτώσει κανείς για τα εγκλήματα που διαπράττει σε βάρος των Ελλήνων”.

Επίσης έκανε εκτενή αναφορά στο σχέδιο Εθνικής Αναδημιουργίας με μείωση της φορολογίας κάτω από τα φορολογικά όρια των όμορων χωρών, επιβολή φόρου 8% για οποιαδήποτε δραστηριότητα, πλαφόν 8% και άμεση αποκατάσταση της ζημιάς που έχει επέλθει στα ασφαλιστικά ταμεία ενώ υπογράμμισε την πάγια πρότασή μας για σύσταση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου, όπως ακριβώς έκανε ο Ραφαέλ Κορέα στο Εκουαδόρ. “Θα διαγράψουμε μονομερώς το επαχθές και το επονείδιστο χρέος. Θα εγγράψουμε στον προϋπολογισμό της χώρας τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο. Θα απεξαρτήσουμε πλήρως κάθε δημόσιο και ιδιωτικό περιουσιακό στοιχείο από τα απαιτούμενα των δανειστών”, ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του κ. Καμμένου.

 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ συνεχίζουμε πιστά την πορεία δίπλα στον πρόεδρο μας για την τελική νίκη που θα έχει στόχο:

-ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

-ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

-ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

  Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής Τρικάλων

Τρίκαλα 12-9-2013

 ΔΕΘ 2014 5 ΔΕΘ 2013 ΔΕΘ 2013 4 ΔΕΘ 20133

Αφήστε το σχόλιο σας