Στη δεξίωση για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας ο Τασος Κατσιανης Reviewed by Momizat on . Στη δεξίωση της Βρετανικής πρεσβείας για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ, παρευρέθηκε ο αγαπητός κ. Τάσος Κατσιάνης μαζί με τον επικεφαλής της κο Στη δεξίωση της Βρετανικής πρεσβείας για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ, παρευρέθηκε ο αγαπητός κ. Τάσος Κατσιάνης μαζί με τον επικεφαλής της κο Rating: 0

Στη δεξίωση για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας ο Τασος Κατσιανης

Στη δεξίωση για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας ο Τασος Κατσιανης

Στη δεξίωση της Βρετανικής πρεσβείας για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ, παρευρέθηκε ο αγαπητός κ. Τάσος Κατσιάνης μαζί με τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Κατρίνη.

Σχόλια (4)

 • Jim Riflevinegar

  Ο κύριος Νόρμαν Όπενχαϊμερ, επί το έργον…

  Απάντηση
 • Το καλύτερο σχόλιο

  Προς το Jim Riflevinegar: Ποιο εύστοχο σχόλιο, πραγματικά, δεν υπάρχει!!! Respect!!!

  Απάντηση
 • Δικαιόπολης

  Σιγά το κατόρθωμα
  Σε ότι αφορά τον χαμογελαστό για το κατόρθωμα του κο Τάσο Κατσιάνη, έχω να του υπενθυμίσω κάτι από τη ιστορία της πολυχρονεμένης βασίλισσας που προσκύνησε.
  Το 1952 στέφθηκε, το 1957 στη μαρτυρική Κύπρο με εντολή της εκτελέστηκε δια απαγχονισμού ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης καθώς και άλλοι αγωνιστές.
  Σε ότι αφορά την εκτέλεση εστάλησαν από πολλούς φορείς πλήθος επιστολών, διαβημάτων και παρακλήσεων στη νέα τότε Ελισάβετ, για να χαρίσει τη ζωή σε αυτό το νέο παιδί, αλλά αυτή ήταν άκαμπτη, έζησε αυτή και ο Ευαγόρας κρεμάστηκε…
  Μάθε φίλε πως πίσω από τα βασιλικά παλάτια τις πολύχρυσες άμαξες και την κάθε είδους χλιδή, βρίσκετε το αίμα πολλών αγωνιστών και πατριωτών μας.
  Στο αφελές χαμόγελο για το κατόρθωμα σου αντιτείνω το «Συθέμελα ρίχτε παλάτια και θρόνους….»
  Δικαιόπολης

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας