Στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν οι συγγενείς του αδικοχαμένου Κώστα Αργυρόπουλου; Reviewed by Momizat on . Φίλοι, συνάδελφοι και γνωστοί είπαν το μεσημέρι της Πέμπτης το τελευταίο «αντίο» στον 50χρονο εκπαιδευτικό Κώστα Αργυρόπουλο που βρήκε τραγικό θάνατο όταν την π Φίλοι, συνάδελφοι και γνωστοί είπαν το μεσημέρι της Πέμπτης το τελευταίο «αντίο» στον 50χρονο εκπαιδευτικό Κώστα Αργυρόπουλο που βρήκε τραγικό θάνατο όταν την π Rating: 0

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν οι συγγενείς του αδικοχαμένου Κώστα Αργυρόπουλου;

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν οι συγγενείς του αδικοχαμένου Κώστα Αργυρόπουλου;

Φίλοι, συνάδελφοι και γνωστοί είπαν το μεσημέρι της Πέμπτης το τελευταίο «αντίο» στον 50χρονο εκπαιδευτικό Κώστα Αργυρόπουλο που βρήκε τραγικό θάνατο όταν την περασμένη Παρασκευή παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου της Κρεμαστής στη Ρόδο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι συγγενείς του αδικοχαμένου καθηγητή είχαν ξεκαθαρίσει ότι η παρουσία των πολιτικών ήταν ανεπιθύμητη στην κηδεία.

Τόσο η οικογένεια του Κώστα Αργυρόπουλου όσο και οι συγγενείς της 27χρονης δασκάλας Αναστασίας Κατσαρού έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό των ανθρώπων τους.
(Πηγή efsyn.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας