Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η Σούλα Μερεντίτη εναντίον του Ντίνου Κοτρώνη Reviewed by Momizat on . « Στον αέρα της πρωινής εκπομπής της Λέσχης 97,6 με την Ευαγγελία Σωτηρίου την Τετάρτη 26/01 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ντίνος  Κοτρώνης, και σ « Στον αέρα της πρωινής εκπομπής της Λέσχης 97,6 με την Ευαγγελία Σωτηρίου την Τετάρτη 26/01 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ντίνος  Κοτρώνης, και σ Rating: 0

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η Σούλα Μερεντίτη εναντίον του Ντίνου Κοτρώνη

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η Σούλα Μερεντίτη εναντίον του Ντίνου Κοτρώνη

« Στον αέρα της πρωινής εκπομπής της Λέσχης 97,6 με την Ευαγγελία Σωτηρίου την Τετάρτη 26/01 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ντίνος  Κοτρώνης, και σχολιάζοντας την τρέχουσα επικαιρότητα και το θέμα του χιονιού στην Αττική οδό είπε:

Με ενοχλεί η κριτική των άλλων κομμάτων, με ενοχλεί να μου κουνάει το δάχτυλο η κα. Μερεντίτη, η κυρία του Σμπώκου, του Τσοχατζόπουλου και του Παπαντωνίου. Τα φαντάσματα του παρελθόντος βγαίνουν τώρα και μιλάνε, τι ήταν η κα. Μερεντίτη, συνάδελφος του Σμπώκου δεν ήταν; Στην κυβέρνηση Σημίτη δεν ήταν; Ή ο ΣΥΡΙΖΑ που βαρύνεται με 100 καμένους, και άλλους τόσους πνιγμένους; Δεν ανέχομαι να μου κουνάνε το δάχτυλο. Και να έχουν δικαίωμα να λένε τη γνώμη τους, έχω κι εγώ δικαίωμα να απαντήσω.

Για τις δηλώσεις αυτές σήμερα ο Αρης Μερεντίτης είπε στον αέρα της Λέσχης 97,6  πως:

Ως δικηγόρος, έλαβα εντολή και ζήτησα αντίγραφο αυτής της συνέντευξης, την απομαγνητοφώνησα στα επίμαχα κομμάτια, και έχω εντολή να συνεχίσω κάθε νόμιμη ενέργεια ως προς την αποκατάσταση των πραγμάτων για όλα όσα ειπώθηκαν. Οπότε ναι, έχουμε προσφυγή στη δικαιοσύνη.»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή