"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Στη Θεσσαλονίκη θα εξεταστούν οι Τρικαλινοί

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε εξεταστικά κέντρα της Θεσσαλονίκης θα εξεταστούν στις επαναληπτικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου οι υποψήφιοι για την τριτοβάθμια εκπαίδευσης από τα Γενικά Λύκεια.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, όσον αφορά στην κατανομή υποψηφίων των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ έτους 2017, σε εξεταστικά κέντρα, αναφέρεται ότι: «ορίστηκαν τα εξεταστικά κέντρα και η κατανομή σε αυτά των υποψηφίων των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ έτους 2017 ως ακολούθως:

1) Εξεταστικά Κέντρα ορίζονται σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, στην Αττική, ως Εξεταστικό Κέντρο ορίζεται το 9ο ΓΕΛ Αθηνών (Τρώων 2, τκ 11851 Θησείο, τηλ 210-3474157) και στη Θεσσαλονίκη, ως Εξεταστικό Κέντρο ορίζεται το 1ο ΓΕΛ Σταυρούπολης Δυτικής Θεσσαλονίκης (Πεσόντων Ηρώων 2, ΤΚ 56430 , τηλ. 2310-656387).

2) Η κατανομή των υποψηφίων στα δύο εξεταστικά κέντρα έχει ως ακολούθως:

Α) οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις σε ΕΕΔΔΕ των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Ιονίου και Αττικής θα εξεταστούν στο Ε.Κ. της Αττικής,

Β) οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις σε ΕΕΔΔΕ των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης θα εξεταστούν στο Ε.Κ. της Θεσσαλονίκης.

Επισημαίνεται ότι για τους υποψηφίους με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες καθώς και για τα ειδικά μαθήματα (ξένες γλώσσες, σχέδια και μουσική) και για τις πρακτικές δοκιμασίες των ΤΕΦΑΑ θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης