Στη Θεσσαλονίκη 3χρονο αγοράκι που έπεσε στο κενό στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε  στην μονάδα Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, τετράχρονο αγοράκι, που το απόγευμα βρέθηκε στο κε Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε  στην μονάδα Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, τετράχρονο αγοράκι, που το απόγευμα βρέθηκε στο κε Rating: 0

Στη Θεσσαλονίκη 3χρονο αγοράκι που έπεσε στο κενό στη Λάρισα

Στη Θεσσαλονίκη 3χρονο αγοράκι που έπεσε στο κενό στη Λάρισα

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε  στην μονάδα Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, τετράχρονο αγοράκι, που το απόγευμα βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε στην συνοικία της Νεράιδας, στη Λάρισα.

Το παιδάκι, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο ΓΝΛ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του larissanet.gr το 4χρονο αγοράκι έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά και τραύματα στον πνευμονοθώρακα.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα στη Λάρισα όταν το παιδί ήταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας και υπό άγνωστές συνθήκες βρέθηκε στο κενό, ενώ άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας.

(Πηγή larissanet.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή