Στη καρδιά μας μόνο ο πυρσός… Reviewed by Momizat on . Διαχρονικά η ΝΔ έχει ένα από τα πιο εμβληματικά και πετυχημένα λογότυπα στην Ελλάδα. Διαχρονικά, επίσης, οι εκάστοτε αρχηγοί της - ήδη από την εποχή του Κωνσταν Διαχρονικά η ΝΔ έχει ένα από τα πιο εμβληματικά και πετυχημένα λογότυπα στην Ελλάδα. Διαχρονικά, επίσης, οι εκάστοτε αρχηγοί της - ήδη από την εποχή του Κωνσταν Rating: 0

Στη καρδιά μας μόνο ο πυρσός…

Στη καρδιά μας μόνο ο πυρσός…

Διαχρονικά η ΝΔ έχει ένα από τα πιο εμβληματικά και πετυχημένα λογότυπα στην Ελλάδα.

Διαχρονικά, επίσης, οι εκάστοτε αρχηγοί της – ήδη από την εποχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη – έχουν βαλθεί να του αλλάζουν τα φώτα.

Και όλοι γνωρίζουμε ότι, όπως άπατα πήγανε τα ουράνια τόξα του Κ. Μητσοτάκη και οι κάτω παύλες του Σαμαρά, άπατα θα πάνε και τα παιχνιδιάρικα τριγωνάκια του Κυριάκου.

Όλοι τον πυρσό ξέρουν και στον πυρσό αναπόδραστα θα αναγκαστούν να επιστρέψουν.

Ασφαλώς η ουσία της πολιτικής δεν είναι τα λογότυπα και ελάχιστα θα με πείραζε ένα αποτυχημένο ή γραφικό έμβλημα, αν ο Κυριάκος κατάφερνε να αλλάξει εκ βάθρων την παράταξη στην ουσία της και να την καταστήσει ένα φάρο φιλελευθερισμού.

Επί παραδείγματι, μαζί με το έμβλημα του κόμματος καλό θα ήταν να καταφέρει να αλλάξει και τα μυαλά των συνδικαλιστών, που δεν γουστάρουν δωρεές ιδρυμάτων και πολυεθνικών στα παραπαίοντα και εγκαταλελειμμένα δημόσια σχολεία.

Αλλά τα λογότυπα τα αλλάζει ένας γραφίστας μέσα σε λίγα λεπτά.

Με τα μυαλά δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα …

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή