"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Στη Λάρισα ο Γιώργος – οι αιτήσεις στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

gap
Με την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου το προσεχές Σάββατο στη Λάρισα ολοκληρώνεται το παζλ των αφίξεων των πολιτικών αρχηγών στη Λάρισα.
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία του κόμματός του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας.

Εν τω μεταξύ μέχρι σήμερα αίτηση για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο των Τρικάλων κατέθεσαν :

ΕΜΥ ΜΙΖΑΚΗ , ΤΖΕΝΗ ΓΚΑΓΚΑ , ΣΠΑΘΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ , ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙΜΑΣ ενώ σήμερα-αύριο αναμένεται και η κατάθεση αιτήσεων εκ μέρους άλλων δύο στελεχών .

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Παπατζήδικες ατάκες γιορταστικού ρυθμού!
    Β ρ ε ’σ ε ι ς ! !

    Ευθυμογράφημα από τον αντιμνημονιακό Θεσσαλό Πολίτη Βάιο Φασούλα

    Χαριτολογώντας και σοβαρολογώντας θα ξεκινήσουμε σήμερα το ευθυμογράφημά μας χάρη στο γιορταστικό κλίμα των ημερών και ασφαλώς προς χάρη του νέου ιδρυθέν κόμματος του κυρίου ΓΑΠ., «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών», ελπίζοντας να μην δυσαρεστήσουμε κανέναν… Άξιον προσοχής είναι ότι το «σοσιαλιστών» είναι με γιώτα (ι) και όχι με ήτα (η) γραμμένο!!, και ότι η λέξη «πανελλήνιο» δεν αναφέρεται…! Εμ τι, καλέ! Χαζοί είναι! Τέτοια εποχή οι παλλαϊκοί τίτλοι που έχουν δει τη σοσιαλ-νεοφιλελεύθερη αυρωατλαντική αρβύλα που πάτησε το λαό στο σβέρκο, ποιος… λεβέντης τολμάει να την ξαναχρησιμοποιήσει σε νεοϊδρυθείσα κομματική εταιρία; Προς χάρη, λοιπόν και του εκμαυλισμού που υφίσταται η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της καθώς και στην «άγια» χάρη των ΜΜΑποβλάκωσης που είχαν την καλοσύνη να ενημερώσουν τους έλληνες ψηφοφόρους για την πλαισιωμένη από μεγαλειώδες ευτράπελα γέλιων, κλαμάτων και από έπεα πτερόεντα κατάσταση που επικρατεί στις μέρες μας.
    «Αντίπαλός μας το σύστημα…,» ανέφερε ο κύριος ΓΑΠ στην πρώτη ομιλία του κατά την ίδρυση και παρουσίαση του νέου κόμματός του…, «του πελατειακού καπιταλισμού, και ένα κατεστημένο που άφησε αυτές τις αντιλήψεις, τις πρακτικές να γιγαντωθούν, να οδηγήσουν τη χώρα στο γκρεμό και να πνίξουν τις δυνατότητες του λαού και της πατρίδας μας…»
    Και τι δεν είδαμε το τελευταίο εικοσιτετράωρο και τι δε θα σοφιστούν ακόμα οι εναπομείναντες και «αναβαθμισμένοι» καρεκλοκένταυροι του «πελατειακού καπιταλισμού» σε«Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών»!! Και τι δεν διαβάσαμε σε χρόνο ρεκόρ για τον κύριο «λεφτά υπάρχουν, ο οποίος δημιούργησε όχι και λίγο πονοκέφαλο στον …σύντροφό του κύριο Βενιζέλο και στις οργανώσεις του άλλοτε κατασταλτικού για το λαό πανίσχυρου ΠαΣΟΚ, όταν ανέφερε: «Η ίδρυση του κόμματος είναι λύτρωση και όχι διάσπαση…»

    Βέβαια το πολυπλόκαμο καπιταλιστικό σύστημα δημιουργεί προστατευτικά αναχώματα τα οποία δημιουργούνται από απομεινάρια κομμάτων, όπως το «Ποτάμι», το «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» και ποιος ξέρει τι άλλο θα προκύψει ακόμα στο αθεράπευτα αρρωστημένο «πολιτικό» σύστημα.
    Βρε, σεις, έλληνες ψηφοφόροι τι κακό και τούτο! Τι αμαρτία και τι κατάρα που πάθαμε με τα σόγια και με τα τσιμπούρια! Πω! Πω! Τι πρωτοχρονιάτικος …μπουναμάς κι αυτός! Ρε σεις, πού τα λέει όλα αυτά, σε ποιον κόσμο απευθύνεται και μας θυμίζει τον μακαρίτη τον πατέρα του… (για να μην πούμε τίποτε άλλο για τον πεθαμένο, χρονιάρες μέρες που ο απόηχος των συνθημάτων… ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο…, δε λέει να σβήσει ή εκεί που πάει να σβήσει, τσουπ! Να ο αμερικανόφιλος φιλελεύθερος και … σοσιαλιστής κύριος ΓΑΠ εμφανίζεται σαν Δούρειος Ίππος στην έτσι και αλλιώς κατεστραμμένη ΚΑΙ από τον ίδιο Ελλάδα. Αμέ! «Σοσιαλιστής» χωρίς να έχει το βλάψιμο του νεοφιλελεύθερου υπηρέτη του κεφαλαίου δεν γίνεται. Αλλά βρε σεις; Στην Αμερική βρίσκεται; Βρε, τι δημαγωγία είναι αυτή! Πω! Πω! Πω! Τρίχα σηκώνει! Βρε σεις…, συντρόφια δεν ντρέπεται λίγο; Ποιους κοροϊδεύει με αυτά που λέει; Ποιοι έλληνες είναι αυτοί που τον ακούνε; Δηλαδή υπάρχουν ακόμα χαϊβάνια που τον πιστεύουν; Τι περιμένουν να τους κάνει, υπουργούς ή καλφάδες σε μια χώρα που ο ίδιος δολοφόνησε οικονομικά, εθνικά, πολιτικά, ιστορικά, πολιτιστικά και την προετοίμασε ως ώριμη λεία στα νύχια των αγρίων και κακούργων; Πόσο εύκολα ξεχνάνε τον «λεφτά υπάρχουν» που μας χαντάκωσε με τον πιο ανθελληνικό τρόπο και με το πολυμεταχειρισμένο σαν σφουγγαρόπανο κοκκινοφωτισμένου οίκου ανοχής ευτράπελο… «εμείς οι σοσιαλιστές…,»(πιο κομψά από όλους το έλεγε ο κύριος Σημίτης, καλή του ώρα.)
    Πουφ! Πως μας έρχεται αντράλα όταν ακούμε να ματσαλάει κανείς τέτοια αλλοιωμένα χαρούπια όπως τώρα που μαζί με το ματσάλισμα των χαρουπιών βάζει στο στόμα του τη λέξη πατρίδα!!. Βρε σεις, έστω και αν έμειναν ελάχιστοι παρωπιδοποιημένοι και από σόγια βαρεμένοι, πώς μπορούν να καμαρώνουν έναν «πατριώτη» με το κακόμοιρο ύφος; Πώς μπορούν και τον ακούνε και πώς μπορούν με τα ροζιασμένα χέρια τους από το παλαμοχτύπημα να βαράνε πάλι παλαμάκια; Οξύμωρα πράγματα για την Ελλάδα, ανώμαλα, ανάρμοστα, ανήθικα και παν’ απ’ όλα φουλ φιλελεύθερα και αντιδημοκρατικά.
    Εμείς τι να πούμε που βρισκόμαστε στην ίδια μοίρα με το θυμίαμα;
    Θα επαναλάβουμε μόνο:
    Ε, εσείς εκεί πέρα!
    Αδέλφια, ξαδέλφια και ανίψια
    Θυμηθείτε και ψηφίστε
    Πείτε στις νύφες σας, γαμπρούς και συμπεθέρους και δώστε το μήνυμα σε φίλους, γνωστούς, γειτόνους και χωριανούς
    Θυμηθείτε και ψηφίστε εκεί που ανήκετε
    Διώξτε τα σκότη να περάσει φως
    Τα αφτιά τα έχουμε για τους χτύπους της καρδιάς…
    Μην αλλάζεται τον ρου της
    Θυμηθείτε και ψηφίστε…
    «Ε.Ε.» Ελλάδα, Τρίκαλα, Ιανουάριος 04 2014 pelasgos@fasoulas.de http://www.fasoulas.de

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης