"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.1 C
Trikala

Στη Λάρισα την Κυριακή ο Νίκος Ανδρουλάκης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενα από βουλευτές και στελέχη του Κινήματος θα επισκεφθούν την Παρασκευή και το Σάββατο, 8 & 9 Δεκεμβρίου τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας προκειμένου να αποτιμηθεί η πορεία των έργων υποδομής και αποκατάστασης.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Λιακούλη Ευαγγελία, Κουκουλόπουλος Πάρις, Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας και στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα βρεθούν στη Λάρισα και τις ευρύτερες περιοχές του Νομού Λάρισας. Θα επισκεφθούν δομές και φορείς για να ενημερωθούν για τα προβλήματα της περιοχής μας, μετά τις φυσικές καταστροφές. Τα βασικά ζητήματα θα είναι οι Υποδομές, το Αγροτικό, ο Τουρισμός, η Υγεία, η Παιδεία, το Περιβάλλον.

Συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή θα επισκεφθούν τα κέντρα υγείας του νομού, τα νοσοκομεία της πόλης (Γενικό και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο), την Αβερώφειο γεωργική σχολή, τις πληγείσες εργατικές κατοικίες Γιάννουλης, το κέντρο κοινωνικής πρόνοιας Αριστεύς, το πλημμυρισμένο σχολείο της Φαλάνης, επίσκεψη σε κτηνοτροφικό και καπνικό συνεταιρισμό, επίσκεψη στο σεισμόπληκτο Δαμάσι και τις πληγείσες καλλιέργειες, στον οινοποιητικό συνεταιρισμό Τυρνάβου και στους πλημμυροπαθείς κτηνοτρόφους του Αμπελώνα.

Το Σάββατο θα ακολουθήσει επίσκεψη του κλιμακίου στον αγροτικό συνεταιρισμό Κιλελέρ, στα χωριά Νίκη, Σωτήριο και Αρμένιο, επίσκεψη σε μεταποιητικές επιχειρήσεις της περιοχής και το απόγευμα συνάντηση με συνεταιριστές και καστανοπαραγωγούς στην Μελιβοία.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης θα συναντηθεί στη Λάρισα με παραγωγικούς φορείς και θα συζητήσουν τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης