Στη Λευκάδα ο Θανάσης Λιούτας με θεσμικούς και αγρότες Reviewed by Momizat on . Την Λευκάδα επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας, επικεφαλής κλιμακίου που περιόδευσε στο νησί του Ιονίου ενόψει των ευ Την Λευκάδα επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας, επικεφαλής κλιμακίου που περιόδευσε στο νησί του Ιονίου ενόψει των ευ Rating: 0

Στη Λευκάδα ο Θανάσης Λιούτας με θεσμικούς και αγρότες

Στη Λευκάδα ο Θανάσης Λιούτας με θεσμικούς και αγρότες

Την Λευκάδα επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας, επικεφαλής κλιμακίου που περιόδευσε στο νησί του Ιονίου ενόψει των ευρωεκλογών.

Τον κ. Λιούτα υποδέχθηκε στην Λευκάδα ο κ.  Λάμπρος Ζωγράφος, αναπλ. Γραμματέας οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας ενώ, μεταξύ των άλλων είχε συναντήσεις με τον βουλευτή του Νομού Θεόδωρο Σουλδάτο, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρη Σκιαδαρέση, τον υποψήφιο δήμαρχο Λευκάδας κ. Βασίλη Αραβανή κ.α.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, είχε συνάντηση με αγρότες της περιοχής με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα της παραγωγής και αντάλλαξαν απόψεις για σοβαρά ζητήματα που αφορούν την πρωτογενή παραγωγή, όπως η έλλειψη ρευστότητας και η μείωση του κόστους παραγωγής. Επίσης, συζήτησε με επαγγελματίες του τουρισμού (ξενοδόχους κ.α.) τις ευκαιρίες που διανοίγονται στο συγκεκριμένο κλάδο, τον οποίο, μαζί με την αγροτική παραγωγή, χαρακτήρισε ως βασικούς πυλώνες ανάπτυξης.

lioutas_leukada2 lioutas_leukada1

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή