Στη μνήμη του σύντροφου Μάκη Κισκίνη Reviewed by Momizat on . «Έφυγε», πριν 10 μέρες, από κοντά μας ο σύντροφος, συναγωνιστής, συνάδελφος και φίλος ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ (Μάκης) ΚΙΣΚΙΝΗΣ, επιπλοποιός, σε ηλικία 64 ετών, μετά από παλι «Έφυγε», πριν 10 μέρες, από κοντά μας ο σύντροφος, συναγωνιστής, συνάδελφος και φίλος ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ (Μάκης) ΚΙΣΚΙΝΗΣ, επιπλοποιός, σε ηλικία 64 ετών, μετά από παλι Rating: 0

Στη μνήμη του σύντροφου Μάκη Κισκίνη

Στη μνήμη του σύντροφου Μάκη Κισκίνη

«Έφυγε», πριν 10 μέρες, από κοντά μας ο σύντροφος, συναγωνιστής, συνάδελφος και φίλος ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ (Μάκης) ΚΙΣΚΙΝΗΣ, επιπλοποιός, σε ηλικία 64 ετών, μετά από παλικαρίσια αλλά άνιση μάχη, που έδινε τον τελευταίο χρόνο με την επάρατο νόσο.

 

Η «απουσία» του είναι δύσκολη για όλους μας. Η γενναιότητα , όμως , που έδωσε αυτή την τελευταία μάχη , όπως και όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες στη ζωή του, μας δίνει δύναμη να σταθούμε αλύγιστοι και να τραβήξουμε μπροστά, όπως μπροστά τραβούσε, πάντα, κι ο Μάκης στη ζωή του.

«Έφυγε» και άφησε παρακαταθήκη το παράδειγμα της αγωνιστικής διαδρομής του, του αγωνιστικού ήθους του. Γι’ αυτό θα τον σκεφτόμαστε και θα τον θυμόμαστε στους καθημερινούς αγώνες μας.

«Να λείπεις- δεν είναι τίποτα να λείπεις.

Αν έχεις λείψει για ό,τι πρέπει,

θα ‘σαι για πάντα μέσα σ’ όλα εκείνα που γι’ αυτά έχεις λείψει,

θα ‘σαι για πάντα μέσα σ’ όλο τον κόσμο…»

 

Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στη μνήμη του σύντροφοι, συναγωνιστές ,συνάδελφοι και φίλοι προσφέρουμε αντί στεφανιών στην κηδεία του, όπως άλλωστε επιθυμούσε ο ίδιος και η οικογένειά του, 500 € για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή