Στη ΝΕΡΙΤ ο Νίκος Ευαγγελάτος! Θα πήγαινε άραγε επί ΕΡΤ; Reviewed by Momizat on . Και ξαφνικά ο Νίκος Ευαγγελάτος αναλαμβάνει ενημερωτική εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ. Ο γνωστός δημοσιογράφος εθεάθη μάλιστα σήμερα και στα γραφεία της ΝΕΡΙΤ, προφανώς για Και ξαφνικά ο Νίκος Ευαγγελάτος αναλαμβάνει ενημερωτική εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ. Ο γνωστός δημοσιογράφος εθεάθη μάλιστα σήμερα και στα γραφεία της ΝΕΡΙΤ, προφανώς για Rating: 0

Στη ΝΕΡΙΤ ο Νίκος Ευαγγελάτος! Θα πήγαινε άραγε επί ΕΡΤ;

Στη ΝΕΡΙΤ ο Νίκος Ευαγγελάτος! Θα πήγαινε άραγε επί ΕΡΤ;

Και ξαφνικά ο Νίκος Ευαγγελάτος αναλαμβάνει ενημερωτική εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος εθεάθη μάλιστα σήμερα και στα γραφεία της ΝΕΡΙΤ, προφανώς για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της νέας του συνεργασίας.

Η εκπομπή, η οποία θα είναι κάτι ανάλογο εκείνης που είχε στο ΣΚΑΪ, θα ασχολείται με την πολιτική και όχι μόνον επικαιρότητα της ημέρας και θα μεταδίδεται κάθε απόγευμα από τις 6 έως τις 8.

Η παραγωγή θα είναι εξωτερική και οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν ήδη δώσει τα χέρια και να έχουν συμφωνήσει επί της ουσίας, με αυτό που απομένει να είναι κάποιες λεπτομέρειες διαδικαστικού πλέον χαρακτήρα.

Σχόλια (1)

  • Βάιος Φασούλας

    …με το καλό να ’ρθει… έλειπε από το καρνέ της «δημόσιας» τηλεόρασης… το θέμα είναι γιατί οι βλάκες πολίτες πληρώνουν;.. δεν έχουν ακόμα καταλάβει τι σημαίνει …ελληνική τηλεόραση; Να τώρα ακόμα μια ευκαιρία με τον …ταλαντούχο δημοσιογράφο να καταλάβουν πως πρέπει όχι να αλλάξουν κανάλι αλλά να πετάξουν τα κουτιά της κοινωνικής ξευτίλας και της κομματικής αποβλάκωσης σε απύθμενα πηγάδια….

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή