“Στη σκιά των Μετεώρων” Reviewed by Momizat on . Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων αναγγέλλει την 3η ετήσια, Εικαστική Έκθεση των μελών του με τίτλο "Στη σκιά των Μετεώρων", που θα γίνει από 5 μέχρι 13 Σεπτεμβρίο Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων αναγγέλλει την 3η ετήσια, Εικαστική Έκθεση των μελών του με τίτλο "Στη σκιά των Μετεώρων", που θα γίνει από 5 μέχρι 13 Σεπτεμβρίο Rating: 0

“Στη σκιά των Μετεώρων”

“Στη σκιά των Μετεώρων”

Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων αναγγέλλει την 3η ετήσια, Εικαστική Έκθεση των μελών του με τίτλο “Στη σκιά των Μετεώρων”, που θα γίνει από 5 μέχρι 13 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα «Νίτσα Λιάπη» του 1ου Δημοτικού Σχολείου και τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμπάκας.

Οι καλλιτέχνες-μέλη του Συλλόγου (ζωγράφοι, γλύπτες, ξυλογλύπτες και άλλοι εικαστικοί ), προέρχονται από όλους τους δήμους του νομού (πολλοί είναι δημότες Καλαμπάκας), αγαπάνε την τέχνη, αγωνίζονται συνεχώς γι αυτή, εμβαθύνουν και θέλουν να προσφέρουν, όση χαρά μπορούν, με τη δική της δύναμη, μ’ αυτό που τους δόθηκε. Σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές ο καθένας, μ’ αυτό που έχει και μπορεί, πρέπει να δίνει και να βοηθάει τους γύρω του να έχουν πίστη και αισιοδοξία.

Μ’ αυτή τη διάθεση και σ’ αυτό το πνεύμα σας καλούμε και περιμένουμε να τιμήσετε την εκδήλωσή μας και να μας δώσετε τη χαρά να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Ακόμα μια φορά, λοιπόν στην Καλαμπάκα, που από μόνη της είναι ένα έργο τέχνης της φύσης και πηγή έμπνευσης για τους δημιουργούς.

Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 στις 8.00 μμ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή