Στη Σμύρνη ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας Reviewed by Momizat on . Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας μεταβαίνει σήμερα, Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, στη Σμύρνη, προκειμένου να συμμετάσχει στο Ελληνοτουρκικό Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας μεταβαίνει σήμερα, Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, στη Σμύρνη, προκειμένου να συμμετάσχει στο Ελληνοτουρκικό Rating: 0

Στη Σμύρνη ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας

Στη Σμύρνη ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας μεταβαίνει σήμερα, Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, στη Σμύρνη, προκειμένου να συμμετάσχει στο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ, στο οποίο θα παρευρεθούν πάνω από 300 Έλληνες και Τούρκοι επιχειρηματίες.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας θα απευθύνει χαιρετισμό και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο Υπουργό Οικονομίας κ. NihatZeybekci.

Στο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ θα μιλήσουν από ελληνικής πλευράς ο κ. Αριστομένης Συγγρός, Πρόεδρος του EnterpriseGreece και ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή