Στη Σουίτα την Παρασκευή οι «εμμέλεια» Reviewed by Momizat on . Μια μοναδική συναυλία με τον χαρακτηριστικό τους ήχο, θα δώσουν το βράδυ της Παρασκευής τα μέλη των «εμμέλεια». Το συγκρότημα με τις όμορφες εκτελέσεις θα εμφαν Μια μοναδική συναυλία με τον χαρακτηριστικό τους ήχο, θα δώσουν το βράδυ της Παρασκευής τα μέλη των «εμμέλεια». Το συγκρότημα με τις όμορφες εκτελέσεις θα εμφαν Rating: 0

Στη Σουίτα την Παρασκευή οι «εμμέλεια»

Στη Σουίτα την Παρασκευή οι «εμμέλεια»

emmeleiaΜια μοναδική συναυλία με τον χαρακτηριστικό τους ήχο, θα δώσουν το βράδυ της Παρασκευής τα μέλη των «εμμέλεια». Το συγκρότημα με τις όμορφες εκτελέσεις θα εμφανιστεί στις 10 το βράδυ, με είσοδο 3 ευρώ.

 

Βιογραφικό

Οι “Εμμέλεια” δημιουργήθηκαν το 2012 και στην ουσία είναι μια παρέα με πολλές μουσικές εμπειρίες πολλών χρόνων.

Μετά από ένα χρόνο όπου παρουσιάστηκε η παράσταση “Οδός Ονείρων” σε διάφορα μέρη σε Καλαμπάκα και Τρίκαλα, δημιουργήθηκε η ανάγκη της δημιουργίας μιας μουσικής ομάδας για την δημιουργία πρωτότυπων συνθέσεων αλλά και διασκευών.
Στην παρέα προστεθηκε και η αγαπημένη μας φίλη Χριστίνα Αλεξανδρή που με το φλαόυτό θα δώσει πνοή στις μελωδίες.

 

 

Περιγραφή

Η λέξη “Εμμέλεια” συνδέεται άμεσα με την αρχαία τραγωδία και με τις ρυθμικές κινήσεις και τις ωδές του χορού. Συνδέεται άμεσα με την τέχνη της μουσικής και του θεάτρου.
Για εμάς συμβολίζει την μεγάλη σημασία της εμπνευσμένης μουσικής έκφρασης αλλά και του έμμετρου λόγου, συμβολίζει την ίδια την ευτυχία που πηγάζει από την δημιουργία.
Μετά από από μια πορεία ενός χρόνου περίπου και μέσα από τις εμπειρίες που μάζεψε από την ζωντανή παρουσίαση της παράστασης “Οδός Ονείρων”, η μουσική παρέα δημιούργησε το σχήμα “Εμμέλεια” για να μοιραστεί μαζί σας δικές της συνθέσεις και όνειρα αλλά και αναζητήσεις στην ποιοτική ελληνική αλλά και ξένη μουσική. Περιπλανήσεις που ξεκινούν από τους παλιότερους μεγάλους συνθέτες και καταλήγουν στους τραγουδοποιούς και τροβαδούρους του σήμερα.

 

Η μουσική συντροφιά Εμμέλεια αποτελείται από τους:

Ιφιγένεια Καραγκούνη – Φωνή
Φώτη Φωτόπουλο – Φωνή
Χριστίνα Αλεξανδρή – Φλάουτο
Σαράντη Μούτο – Ακουστική κιθάρα, Κρουστά, Φωνή

Γιώργο Αδάμο – Πιάνο, Ενορχήστρωση

 

Αφήστε το σχόλιο σας