"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Στη Φαρκαδόνα ζωντάνεψαν μνήμες του παλιού κινηματογράφου και της πορείας της ΑΕΦ προς τη Γ’ Εθνική

lafarm

Σχετικά άρθρα

a e f
Πλημμύρισε από νότες και στιγμιότυπα του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου το βράδυ της Παρασκευής η πλατεία της Φαρκαδόνας. Κάτω από το ζεστό, έναστρο, καλοκαιρινό ουρανό οι Φαρκαδόνιοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με πρωταγωνιστές μικρούς και μεγάλους χορευτές και κομπάρσους όλους εκείνους που όδευσαν μέχρι το κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας να το απολαύσουν.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής κάτοικοι και επισκέπτες  απήλαυσαν ένα μουσικό ταξίδι, φέρνοντας στις μνήμες τους παλιές, καλές μελωδίες τραγούδια που αποτελούν σημεία αναφοράς στο σύγχρονο κινηματογραφικό μας και ξυπνούν συναισθήματα και αναμνήσεις από μια εποχή, υπέροχα ξεχωριστή.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας σε συνεργασία με την Α.Ε.Φ. και την υποστήριξη της «ΠΕΛΙΝΝΑ». Κατά την εκδήλωση o Σύλλογος Γυναικών βράβευσε μαθητές που διακρίθηκαν με τις σχολικές τους επιδόσεις, αθλητές του Συλλόγου «ΘΕΣΣΑΛΟΣ»  που διακρίθηκαν σε πανθεσσαλικό επίπεδο, ενώ  δεν θα μπορούσε να μην βραβευτεί και να γιορταστεί η  επιτυχία της ομάδας της Φαρκαδόνας και η άνοδος στην Γ’ Εθνική.

Εκεί κάτοικοι αλλά και πολίτες των όμορων δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου επιβράβευσαν την προσπάθεια των αθλητών, στηρίζοντας παράλληλα το κόπο όλων των παιδιών που μοχθούν μέσα από την Τέχνη και τον Αθλητισμό να βρουν τρόπους έκφρασης και δημιουργίας.

Που μας κάνουν να χαιρόμαστε  για τις όποιες επιδόσεις και νικηφόρες πορείες.
Σε ό,τι αφορά την ΑΕΦ η άνοδος της ομάδας πραγματικά ενθουσιάζει γιατί είναι η πρώτη φορά που μια τοπική ομάδα ανεβαίνει στη μεγάλη κατηγορία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης