"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Στη Φαρκαδόνα ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την Κυριακή η «Κίνηση Ανασυγκρότησης Δήμου Φαρκαδόνας» συναντήθηκε στο δημαρχείο Φαρκαδόνας με τον Υφυπουργό  Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Τριαντόπουλο παρουσία του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Σπύρου Αγναντή, καθώς και των βουλευτών Τρικάλων κ. Αθανάσιο Λιούτα  και την κα Κατερίνα Παπακώστα.

Η σύσκεψη  αυτήν ήταν αποτέλεσμα της πρόσκλησης που είχε κάνει η επιτροπή της «Κίνησης» στον κ. Τριαντόπουλο να επισκεφθεί την έδρα του δήμου, όταν είχαν συναντηθεί στο επιμελητήριο Καρδίτσας ένα μήνα πριν, και ο ίδιος είχε εκφράσει αυτήν την επιθυμία.

Η σύσκεψη κινήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και έγινε  στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί αναμεσά στην «Κίνηση» και τον Υφυπουργό, για τον εντοπισμό την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν την περιοχή μας.

Ο κ. Τριαντόπουλος  άκουσε και απάντησε ένα-ένα όλα τα θέματα.

Πολλά από τα θέματα που κατέθεσε η «Κίνηση» έχουν ήδη δρομολογηθεί προς επίλυση και δεσμεύτηκε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα τα ανακοινώσει ο ίδιος.

Αναφέρουμε χαρακτηριστικά μερικά παραδείγματα

  • Γραφείο ΔΑΕΦΚ στην έδρα του δήμου, έτσι ώστε οι συνδημότες μας να βρίσκουν πιο άμεση ανταπόκριση στα προβλήματα τους
  • Στήριξη των επιχειρήσεων του δήμου για τα διαφυγόντα κέρδη
  • Απαλλαγή του ΕΝΦΙΑ και από τις χαρακτηρισμένες πράσινες κατοικίες του δήμου.
  • Αύξηση του ποσού αποζημίωσης τόσο στις πράσινες όσο στις κίτρινες και τις κόκκινες κατοικίες

Η «Κίνηση Ανασυγκρότησης Δήμου Φαρκαδόνας» θεωρεί την επίσκεψη του κ. Τριαντόπουλο στην έδρα του δήμου πολύ σημαντική και θετική διότι κινήθηκε προς την κατεύθυνσή επίλυσης πολλών προβλημάτων. Τέλος ο Υφυπουργός αναγνώρισε την ιδιαιτερότητα του δήμου Φαρκαδόνας και δεσμεύτηκε ότι θα υπάρχει μία συχνή επικοινωνία διότι τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και από την πλευρά του υπάρχει διάθεση για την επίλυση τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης