Στη φυλακή ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα-Οργή στα δικαστήρια Reviewed by Momizat on . Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο δράστης της γυναικοκτονίας και δολοφονίας στη Μακρινίτσα. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο δράστης της γυναικοκτονίας και δολοφονίας στη Μακρινίτσα. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Rating: 0

Στη φυλακή ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα-Οργή στα δικαστήρια

Στη φυλακή ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα-Οργή στα δικαστήρια

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο δράστης της γυναικοκτονίας και δολοφονίας στη Μακρινίτσα. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές, ενώ έξω από τα δικαστήρια ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια.

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, έξω από το δικαστικό μέγαρο Βόλου, είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί και απλοί πολίτες για να αποδοκιμάσουν τον 32χρονο που σκότωσε την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της στη Μακρινίτσα την περασμένη Δευτέρα. 

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν και προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δράστη κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο, συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, για να μεταφερθεί στο θωρακισμένο λεωφορείο της Αστυνομίας που θα τον οδηγούσε στις φυλακές.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή