Στη φυλακή ο 59χρονος Βολιώτης που ασέλγησε σε δύο αγοράκια Reviewed by Momizat on . Προφυλακιστέος κρίθηκε από τον εισαγγελέα του Βόλου ο 59χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε δύο ανήλικα αγόρια 12 και 13 ετών εντός του 2018. Σ Προφυλακιστέος κρίθηκε από τον εισαγγελέα του Βόλου ο 59χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε δύο ανήλικα αγόρια 12 και 13 ετών εντός του 2018. Σ Rating: 0

Στη φυλακή ο 59χρονος Βολιώτης που ασέλγησε σε δύο αγοράκια

Στη φυλακή ο 59χρονος Βολιώτης που ασέλγησε σε δύο αγοράκια

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τον εισαγγελέα του Βόλου ο 59χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε δύο ανήλικα αγόρια 12 και 13 ετών εντός του 2018.

Συγκεκριμένα, ο 59χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία των γονεών των παιδιών, αφού κι αυτοί με τη σειρά τους ενημερώθηκαν από τους ανήλικους οτι κάθε φορά που έφευγαν από το σπίτι, ο 59χρονος προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εναντίον τους. Οι γονείς, είχαν εμπιστευθεί τον κατηγορούμενο για να προσέχει τα παιδιά όταν απουσιάζουν από το σπίτι.

Η Εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για αποπλάνηση κατά συροή και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και χθες αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή