“Στιβικές” προκλήσεις για το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων οι ετήσιοι σχολικοί αγώνες στίβου Λυκείων του Νομού. Η συμμετοχή των μαθητών ήταν μει Την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων οι ετήσιοι σχολικοί αγώνες στίβου Λυκείων του Νομού. Η συμμετοχή των μαθητών ήταν μει Rating: 0

“Στιβικές” προκλήσεις για το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων

“Στιβικές” προκλήσεις για το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων

Την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων οι ετήσιοι σχολικοί αγώνες στίβου Λυκείων του Νομού. Η συμμετοχή των μαθητών ήταν μειωμένη για άλλη μία χρονιά δεδομένων των γενικότερων δυσχερειών , παρόλα αυτά το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων κατάφερε και φέτος να δώσει  ηχηρό παρόν!

   Οι διοργανωτές βέβαια , φρόντισαν για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή των αγωνισμάτων και η συμβολή τους ήταν μεγάλης σημασίας για τη συνολική εικόνα της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των μαθητών

 Κωστοπούλου Μαργαρίτα: 1η θέση στη σφαίρα με επίδοση 10,36μ.

Λιάκου Χριστίνα:1η θέση στο άλμα σε μήκος με επίδοση 5,14μ και όριο πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Νάτας Κωνσταντίνος:1η θέση στα 100μ με χρόνο 11.51’’ και όριο πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Μητάκος Ιωάννης:1ος στα 1500μ με χρόνο 4.35.66 Λόλας Χρήστος: 4η θέση στα 200μ με χρόνο 28.1’’.

Θωμάς Τσιρογιάννης: 4η θέση στα 100μ με χρόνο 12.45’’ .

*Μπαλλά Χριστίνα:δεν αγωνίστηκε στο άλμα σε μήκος λόγω τραυματισμού.

    Προσωπικά , αλλά και εκ μέρους όλων , θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γυμναστή του σχολείου μας  ,κ. Τσέτη Στέργιο , που ήταν δίπλα μας καθ’ολη τη διάρκεια των αγώνων και φρόντισε για την οργάνωση και την εξασφάλιση των απαραίτητων εγγράφων συμμετοχής.

  Φυσικά δεν θα είχε νόημα εκ μέρους μου να γράψω αυτό το κείμενο αν ήθελα απλώς να σας ενημερώσω για τις θέσεις και τις επιδόσεις μας. Άλλωστε οι αριθμοί έχουν μικρή και παροδική αξία! Όμως , οι εμπειρίες είναι ανεκτίμητες και δυστυχώς δεν κωδικοποιούνται μόνο με λέξεις…

   Ήταν πολύ σημαντικό , ιδιαίτερα για τα παιδιά που δεν έχουν επαφή με τον κλασικό αθλητισμό , να βρεθούν στο χώρο του σταδίου και να δώσουν το δικό τους αγώνα. Αυτό ακριβώς είναι και το νόημα αυτού: η διαρκής προσπάθεια για την επιτυχία ενός στόχου,̇ μικρός ή μεγάλος , δεν έχει σημασία!

  Σημασία έχει πως μέσα από τέτοιου είδους διαδικασίες , οι συμμετέχοντες βγαίνουν πάντα κερδισμένοι , καθώς ο αθλητισμός , όπως λέει και ένας δάσκαλός μου , μιμείται τη ζωή!

  Γι’αυτό , πέρα από τις επιτυχίες , σημαντική είναι η προσωπική προσπάθεια η οποία εφοδιάζει έμμεσα τον καθένα μας με αξίες που θα αποτελέσουν ή αποτελούν ήδη οδοδείκτες στην ζωή.

  Συγχαίρω λοιπόν το Σχολείο μου , που προάγει και στηρίζει τέτοιες δράσεις και όλα τα παιδιά που ανταποκρίνονται με διάθεση για συμμετοχή!

    

Λιάκου Χριστίνα

mous1 mous2 mous3 mous4

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή