Στις άγονες η Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Δεκάδες περιοχές χαρακτηρίστηκαν από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας ως άγονες και προβληματικές προκειμένου να δοθούν κίνητρα σε επικουρικούς γιατρούς και να Δεκάδες περιοχές χαρακτηρίστηκαν από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας ως άγονες και προβληματικές προκειμένου να δοθούν κίνητρα σε επικουρικούς γιατρούς και να Rating: 0

Στις άγονες η Καλαμπάκα

Στις άγονες η Καλαμπάκα

Δεκάδες περιοχές χαρακτηρίστηκαν από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας ως άγονες και προβληματικές προκειμένου να δοθούν κίνητρα σε επικουρικούς γιατρούς και να καλυφθούν κενές θέσεις.

Για τον νομό Τρικάλων ως άγονη και προβληματική περιοχή χαρακτηρίζεται η Καλαμπάκα όπου και εδρεύει το Κέντρο Υγείας. Στο νομό Καρδίτσας περιλαμβάνεται το Μουζάκι και στη Μαγνησία η Ζαγορά, η Αργαλαστή και τα νησιά της Σκιάθου και της Σκοπέλου.

Μεταξύ των κινήτρων που παρέχονται στους επικουρικούς γιατρούς για να αποφασίσουν να καλύψουν τις κενές θέσεις είναι ότι η προϋπηρεσία τους σε αυτές τις περιοχές θα υπολογίζεται διπλή σε σχέση με τα υπόλοιπα νοσοκομεία, για την κατάληψη θέσης κλάδου ιατρών ΕΣΥ.

Μένει να δούμε αν υπάρξει ανταπόκριση…
Πηγή e-enimerosi.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή