Στις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο ο Κώστας Σκρέκας Reviewed by Momizat on . Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, σε Τρίκαλα και Πύλη παρέστη την Τρίτη ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώσ Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, σε Τρίκαλα και Πύλη παρέστη την Τρίτη ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώσ Rating: 0

Στις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο ο Κώστας Σκρέκας

Στις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο ο Κώστας Σκρέκας
Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, σε Τρίκαλα και Πύλη παρέστη την Τρίτη ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Σκρέκας.
Το πρωί της Τρίτης, ανήμερα της επετείου του «ΟΧΙ» ο κ. Κ. Σκρέκας εκκλησιάστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της Πύλης, μαζί με τον δήμαρχο κ. Κ. Μαράβα, τους ανθρώπους της Δημοτικής Αρχής και το λαό της Πύλης. Αμέσως μετά μετέβη στα Τρίκαλα όπου και παρακολούθησε την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που έγινε στην πόλη.
Ο ίδιος σε δήλωσή του σημείωσε ότι «τέτοιες μέρες οφείλουμε να φέρνουμε στη μνήμη μας όλους αυτούς τους ανθρώπους που θυσιάστηκαν για εμάς, για να χαιρόμαστε σήμερα μια πατρίδα ελεύθερη. Ο λαός μας είναι δυνατός, ιστορικά αποδεικνύει ότι τα καταφέρνει στις δυσκολίες και έτσι θα καταφέρει να ξεπεράσει και σήμερα τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει».
skrekas3 skrekas2 skrekas4 skrekas1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή