"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

36.2 C
Trikala

Στις επάλξεις οι Τρικαλινοί δικηγόροι με νέα αποχή για το φορολογικό νομοσχέδιο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Και οι Τρικαλινοί δικηγόροι κατέρχονται  αποχή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το φορολογικό νομοσχέδιο σύμφωνα με απόφαση της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία συνήλθε στην Αθήνα.

Το Δ.Σ.  καλεί όλους τους δικηγόρους να συμμετάσχουν  στο συλλαλητήριο της Αθήνας την επόμενη Τετάρτη με λεωφορεία που θα διαθέσει η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων στην έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε τη διενέργεια αποχής από 14-11-2023 ημέρα Τρίτη μέχρι και 22-11-2023 ημέρα Τετάρτη.

Κατά τις ημέρες της αποχής θα χορηγείται άδεια, κατόπιν αιτήσεως προς τον κ. Πρόεδρο του Δ.Σ στις κάτωθι περιπτώσεις :

1. Σε υποθέσεις που υφίσταται ζήτημα παραγραφής προθεσμίας .

2. Ειδικότερα, για τις ποινικές υποθέσεις, θα χορηγείται άδεια :

Α) Όταν υπάρχουν προσωρινά κρατούμενοι και συμπληρώνεται το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης

Β) Στα πλημμελήματα όταν συντρέχει περίπτωση παραγραφής, ήτοι όταν έχει συμπληρωθεί από τον χρόνο τελέσεως της πράξης 6ετία σε πρώτο βαθμό και 7ετία σε δεύτερο βαθμό.

3. Για συζήτηση προσωρινών διαταγών και αιτήσεων αναστολών (Πολιτικά και Διοικητικά Δικαστήρια), συμπεριλαμβανομένων των αναστολών πλειστηριασμών ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ : Για κατάθεση δικογράφων καθώς και όλων των διαδικαστικών πράξεων της τακτικής διαδικασίας και των μικροδιαφορών, προτάσεων, προσθηκών, υπομνημάτων και αντιρρήσεων (σε Πολιτικά και Διοικητικά Δικαστήρια), καθώς και για επίδοση εξωδίκων και αποφάσεων. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 241 παρ. 3 Κ.Πολ.Δ. δεν καταβάλλεται παράβολο αναβολής σε περίπτωση αποχής των δικηγόρων για την υποβολή αιτήματος αναβολής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης