Στις κάλπες σήμερα Κυριακή οι μηχανικοί – οι Τρικαλινοί υποψήφιοι Reviewed by Momizat on . Πάντα είχαν σημασία οι εκλογές των μηχανικών. Είτε επειδή το ΤΕΕ είναι θεσμικός σύμβουλος της Πολιτείας, είτε επειδή οι μηχανικοί είχαν ρόλο στα κόμματα, ως βου Πάντα είχαν σημασία οι εκλογές των μηχανικών. Είτε επειδή το ΤΕΕ είναι θεσμικός σύμβουλος της Πολιτείας, είτε επειδή οι μηχανικοί είχαν ρόλο στα κόμματα, ως βου Rating: 0

Στις κάλπες σήμερα Κυριακή οι μηχανικοί – οι Τρικαλινοί υποψήφιοι

Στις κάλπες σήμερα Κυριακή οι μηχανικοί – οι Τρικαλινοί υποψήφιοι

Πάντα είχαν σημασία οι εκλογές των μηχανικών. Είτε επειδή το ΤΕΕ είναι θεσμικός σύμβουλος της Πολιτείας, είτε επειδή οι μηχανικοί είχαν ρόλο στα κόμματα, ως βουλευτές, πολιτευτές, υποψήφιοι και γενικώς, ως γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα.

Στις κάλπες θα προσέλθουν σήμερα Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, τα μέλη του ΤΕΕ , προκειμένου να εκλέξουν τα όργανα διοίκησής τους τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο για την περίοδο 2017 – 2019. Οι εκλογές στο ΤΕΕ θα διεξαχθούν από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 7.00 το βράδυ, όπου θα κλείσουν οι κάλπες.

Μπορείτε να δείτε  όλα τα ονόματα και των Τρικαλινών  υποψηφίων ανά ψηφοδέλτιο και συνδυασμό, στην ειδική ιστοσελίδα του ΤΕΕ για τις εκλογές της 20ης Νοεμβρίου 2016 :

ΕΔΩ.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή