Στις κάλπες η ΝΔ σε όλον τον νομό Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ολοταχώς για τις εσωκομματικές εκλογές βαδίζει η Νέα Δημοκρατία και στα Τρίκαλα. Αφού προηγήθηκαν οι εκλογές στην ΟΝΝΕΔ, ακολουθούν οι διαδικασίες ανάδειξης των Ολοταχώς για τις εσωκομματικές εκλογές βαδίζει η Νέα Δημοκρατία και στα Τρίκαλα. Αφού προηγήθηκαν οι εκλογές στην ΟΝΝΕΔ, ακολουθούν οι διαδικασίες ανάδειξης των Rating: 0

Στις κάλπες η ΝΔ σε όλον τον νομό Τρικάλων

Στις κάλπες η ΝΔ σε όλον τον νομό Τρικάλων

Ολοταχώς για τις εσωκομματικές εκλογές βαδίζει η Νέα Δημοκρατία και στα Τρίκαλα. Αφού προηγήθηκαν οι εκλογές στην ΟΝΝΕΔ, ακολουθούν οι διαδικασίες ανάδειξης των προέδρων και των μελών των τεσσάρων δημοτικών οργανώσεων, στις οποίες έχουν συμπτυχθεί πλέον οι παλιές Τοπικές Επιτροπές. Οι νέες ΔΗΜΤΕ είναι τέσσερις, από μία για κάθε Δήμο (Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Πύλη, Φαρκαδόνα). Σύμφωνα με ανακοίνωση τη ΝΟΔΕ Τρικάλων της ΝΔ, οι εκλογές θα διεξαχθούν το Σάββατο 16 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.
Οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν στα γραφεία της ΝΟΔΕ (Ασκληπιού 20), την ερχόμενη Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ στην ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. (Δημοτική Εφορευτική Επιτροπή) Ν. Τρικάλων. Σημεώνεται, ακόμη, ότι θα ακολουθήσουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας ΝΟΔΕ, που αρχικώς είχαν προγραμματιστεί για τις 24 Νοεμβρίου, αλλά μάλλον θα μεταφερθούν εντός του Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε δηλώσει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Ν. Μουζακιάρης στον «Ενεργό Πολίτη» στις 4 Νοεμβρίου, αποφασίστηκε ότι δύο μέλη από τους τέως Καποδιστριακούς Δήμους θα βρίσκονται στη συγκεκριμένη Επιτροπή. Ετσι, θα υπάρχει και τοπική εκπροσώπηση. Αυτό συμβαίνει ουσιαστικά για να αποφευχθεί ο κίνδυνος, να εκλέγονται μέλη στη Δημοτική Επιτροπή, άτομα από τις πιο μεγάλες πόλεις ή κωμοπόλεις. Ταυτοχρόνως, δε, θα υπάρχει εκπροσώπηση που θα στοχεύει στην ανάδειξη των προβλημάτων των δημοτικών ενοτήτων των νέων ΟΤΑ.

Θανάσης Μιχαλάκης

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας