Στις κάλπες οι εκπαιδευτικοί Reviewed by Momizat on . Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Τρικαλινοί εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να εκλέξουν τα αιρετά μέλη που θα τους Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Τρικαλινοί εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να εκλέξουν τα αιρετά μέλη που θα τους Rating: 0

Στις κάλπες οι εκπαιδευτικοί

Στις κάλπες οι εκπαιδευτικοί

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Τρικαλινοί εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να εκλέξουν τα αιρετά μέλη που θα τους εκπροσωπήσουν για τα επόμενα δύο χρόνια στα ΠΥΣΠΕ, ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΔΕ, ΚΥΣΠΕ και ΚΥΣΔΕ.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 5 το απόγευμα, με τους καθηγητές να ψηφίζουν στο 4ο Γυμνάσιο και τους δασκάλους και τους νηπιαγωγούς στο 1ο, 2ο και 33ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.

Την ψήφο των Τρικαλινών καθηγητών για το ΠΥΣΔΕ διεκδικούν τέσσερις παρατάξεις η ΔΑΚΕ. ΔΕ., η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το Π.Α.ΜΕ.), Συνεργαζόμενοι Εκπαιδευτικοί και Πρωτοβουλία Καθηγητών ν. Τρικάλων.

Τέσσερις παρατάξεις διεκδικούν, επίσης και την ψήφο των Τρικαλινών δασκάλων και νηπιαγωγών η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ΕΚΕ – Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Συνεργασία ΠΕ Τρικάλων (ΑΡΣΥ), η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ), η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΑΚΕ/ΠΕ) και η Δημοκρατική Συνεργασία – Ανεξάρτητες Κινήσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΔΗ.ΣΥ./ Α.Κ.Ε. Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

airetoi_ekloges1 airetoi-ekloges2 airetoi-ekloges3KATHIGHTES EKLOGES2 5 11 149KATHIGHTES EKLOGES2 5 11 148KATHIGHTES EKLOGES2 5 11 147KATHIGHTES EKLOGES2 5 11 146KATHIGHTES EKLOGES2 5 11 145KATHIGHTES EKLOGES2 5 11 144

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή