Στις κάλπες οι Τρικαλινοί ΕΒΕ Reviewed by Momizat on . Στις κάλπες προσήλθαν σήμερα οι Τρικαλινοί ΕΒΕ για να αναδείξουν νέα Διοίκηση, στην τοπική Ομοσπονδία. Οι εκλογές  στην αίθουσα της Ομοσπονδίας από τις 2 το μεσ Στις κάλπες προσήλθαν σήμερα οι Τρικαλινοί ΕΒΕ για να αναδείξουν νέα Διοίκηση, στην τοπική Ομοσπονδία. Οι εκλογές  στην αίθουσα της Ομοσπονδίας από τις 2 το μεσ Rating: 0

Στις κάλπες οι Τρικαλινοί ΕΒΕ

Στις κάλπες οι Τρικαλινοί ΕΒΕ

Στις κάλπες προσήλθαν σήμερα οι Τρικαλινοί ΕΒΕ για να αναδείξουν νέα Διοίκηση, στην τοπική Ομοσπονδία. Οι εκλογές  στην αίθουσα της Ομοσπονδίας από τις 2 το μεσημέρι έως και τις 9 το βράδυ και την ψήφο των 71 αντιπροσώπων διεκδίκησαν δύο συνδυασμοί, ο «

Συγκεκριμένα, υποψήφιοι με τον «Ενωτικό Συνδυασμό» για το Δ.Σ οι Αγγελάκης Ευάγγελος, Βαλομάνδρας Νικόλαος, Ιωάννου Δημήτριος, Καραλής Αντώνης, Καρακώστας Στέφανος, Τσιαγκλής Ιωάννης, Κόκκας Δημήτριος, κωτούζας Αχιλλέας, Μπακογιάννης Βασίλειος, παπαευθυμίου χρήστος και Τζλάνης Βησσαρίων.

Για την Ελεγκτική επιτροπή είναι υποψήφιοι οι Δρούγκας Μιχαήλ, Καλιακούδας Σωτήριος και Σαριγγαλάς Δημήτρης και για την ΓΣΕΒΕΕ Αγγελάκης Ευάγγελος, Ιωάννου Δημήτριος, Κόκκας Δημήτριος, Μπακογιάννης Βασίλειος, Παναγιωτόπουλος Δημήτριος και Τζάνης Βησσαρίων.

Επίσης, με το συνδυασμό «Αγωνιστική Συνεργασία» υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι οι Ζιάκας Αθανάσιος, Θώμος Βασίλειος, Κισκίνης Ευάγγελος, Μουστακλής Κων/νος, Νάτσινας Ξάνθος, Νταούλας Κων/νος, Παπαδάκης Μιχαήλ, Πλιάτσικας Κων/νος, Ρίμπας Αθανάσιος, Σκανδάλης Ιωάννης και Χατζιάρας Γεώργιος.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή υποψήφια είναι η Αθανασούλα Γεωργία, ενώ για την ΓΣΕΒΕΕ υποψήφιοι είναι οι: Ζιάκας Αθανάσιος, Θώμος Βασίλειοος, Κισκίνης Ευάγγλος, Μουστακλής Κων/νος, Νάτσινας Ξάνθος, Νταούλας Κων/νος, Παπαδάκης Μιχαήλ, Πλιάτσικας Κων/νος, Ρίμπας Αθανάσιος, Σκανδάλης Ιωάννης και Χαντζιάρας Γεώργιος.

Ενωτικός Συνδυασμός ΕΒΕ» και η «Αγωνιστική Συνεργασία ΕΒΕ».

ebe2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή