Στις κάλπες σήμερα φοιτητές και σπουδαστές στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Σε ήρεμο κλίμα και με αντιπάλους την αποχή που αναμένεται να φτάσει και φέτος σε υψηλά επίπεδα, ψηφίζουν από το πρωί  και  οι φοιτητές που σπουδάζουν στα Τρίκαλ Σε ήρεμο κλίμα και με αντιπάλους την αποχή που αναμένεται να φτάσει και φέτος σε υψηλά επίπεδα, ψηφίζουν από το πρωί  και  οι φοιτητές που σπουδάζουν στα Τρίκαλ Rating: 0

Στις κάλπες σήμερα φοιτητές και σπουδαστές στα Τρίκαλα

Στις κάλπες σήμερα φοιτητές και σπουδαστές στα Τρίκαλα

Σε ήρεμο κλίμα και με αντιπάλους την αποχή που αναμένεται να φτάσει και φέτος σε υψηλά επίπεδα, ψηφίζουν από το πρωί  και  οι φοιτητές που σπουδάζουν στα Τρίκαλα  για την ανάδειξη των εκπροσώπων τους.

Η προεκλογική εκστρατεία  φέτος, για πρώτη φορά, ήταν σχεδόν ανύπαρκτη.

Στα Τρίκαλα στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι φοιτητές της ‘’Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού’’ και των Τμημάτων ΤΕΙ ‘’Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτιρίων ΄΄ και ‘’Πολιτικών και Δρομικών Έργων’’.

Οι φοιτητές [ ΤΕΦΑΑ] καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο παρατάξεις , την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας ενώ οι φοιτητές των ΤΕΙ εκτός από τις δυο προαναφερόμενες παρατάξεις καλούνται να επιλέξουν και την Φοιτητική Αριστερή Κίνηση.

foititikes_ekloges1 foititikes_ekloges3 foititikes_ekloges2

 

Αφήστε το σχόλιο σας