Στις παραλίες ….. του Αχελώου Reviewed by Momizat on . Σαν φτάσεις στον Αχελλώο , η ομορφιά αποθεώνεται μπροστά στα μάτια σου κι εσύ ανήμπορος την θωρείς κι απλά αφήνεσαι να παρασυρθείς απ’ τα κάλλη της. Στην εθνική Σαν φτάσεις στον Αχελλώο , η ομορφιά αποθεώνεται μπροστά στα μάτια σου κι εσύ ανήμπορος την θωρείς κι απλά αφήνεσαι να παρασυρθείς απ’ τα κάλλη της. Στην εθνική Rating: 0

Στις παραλίες ….. του Αχελώου

Στις παραλίες ….. του Αχελώου

Σαν φτάσεις στον Αχελλώο , η ομορφιά αποθεώνεται μπροστά στα μάτια σου κι εσύ ανήμπορος την θωρείς κι απλά αφήνεσαι να παρασυρθείς απ’ τα κάλλη της. Στην εθνική οδό Άρτας Τρικάλων στρίβοντας για Τερπνά κι ακολουθώντας τις ταμπέλες Γλύστρα λίγο πριν φτάσεις στο εργοστάσιο του φράγματος της ΔΕΗ βρίσκεται μία από τις παραλίες του Αχελώου.

SAM_2313

Όποιος θέλει να κάνει εκεί το μπάνιο του καλό είναι να ρωτήσει κάποιον ντόπιο για το πως ακριβώς θα φτάσει στην κρεμαστή γέφυρα Γλύστρα-Γκολφάρι γιατί δεν υπάρχουν ούτε σημάνσεις ούτε ταμπέλες. Καλό είναι να φοράς αθλητικά παπούτσια γιατί έχει κατάβαση αρκετά βατή όμως, αλλιώς υπάρχει και δρόμος που μπορείς να φτάσεις με 4Χ4 ακριβώς μπροστά στην παραλία.


Τα κρυστάλλινα, γάργαρα νερά του Αχελώου σε καλούν να χωθείς στην αγκαλιά τους και όταν αυτό συμβεί, τότε γίνεσαι ένα με τη φύση κι αυτή απλόχερα σου χαρίζει τη γαλήνη της. Για κολύμπι ή υδρομασάζ, λασπόλουτρο ή ψάρεμα ο Αχελώος αποτελεί τον νούμερο 1 προορισμό για τα Τζουμέρκα!

Έλια Στασινού
Αναρτήθηκε από Athamanikaorh Tzoumerkaartas

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή