Στις “Σκαμνιές” το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στις 5 Μαρτίου Reviewed by Momizat on . Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης  όπου πήραν μέρος ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας , οι Αντιδήμαρχοι κ. Άρ Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης  όπου πήραν μέρος ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας , οι Αντιδήμαρχοι κ. Άρ Rating: 0

Στις “Σκαμνιές” το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στις 5 Μαρτίου

Στις “Σκαμνιές” το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στις 5 Μαρτίου

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης  όπου πήραν μέρος ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας , οι Αντιδήμαρχοι κ. Άρης Τζάνης, κ. Παύλος Μπόμπορας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πηγής κ. Βασίλειος Τζιμόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ κ. Δημήτριος Χαχάμης, ο Τεχνικός Σύμβουλος Θεσσαλίας  ΣΕΓΑΣ κ. Αθανάσιος Μπουλογεώργος, ο κ. Ηλίας Παπάς εκ μέρους του Τοπικού ΣΕΓΑΣ.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στο Αθλητικών Κέντρο  «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» στην Πηγή στις 5  Μαρτίου. Μπήκαν ζητήματα που αφορούσαν την όσο δυνατόν καλλίτερη οργάνωση  του Χώρου και των Αγώνων.

Στις "Σκαμνιές" το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στις 5 Μαρτίου
Το Πρωτάθλημα οργανώνει ο ΣΕΓΑΣ υπό την Αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, του Δήμου Πύλης και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Η επόμενη συνάντηση προσδιορίζεται μέσα σε χρονικό διάστημα 10 ημερών με την συμμετοχή στελεχών του ΣΕΓΑΣ από την Αθήνα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή