Στις φυλακές οι δύο διαρρήκτες που ρήμαξαν έξι μαγαζιά στον Βόλο Reviewed by Momizat on . Τον δρόμο προς τις φυλακές πήραν χθες οι δύο διαρρήκτες, που είχαν ρημάξει έξι εμπορικά καταστήματα πίσω από τα Δικαστήρια Βόλου. Ο 40χρονος οδηγήθηκε στις φυλα Τον δρόμο προς τις φυλακές πήραν χθες οι δύο διαρρήκτες, που είχαν ρημάξει έξι εμπορικά καταστήματα πίσω από τα Δικαστήρια Βόλου. Ο 40χρονος οδηγήθηκε στις φυλα Rating: 0

Στις φυλακές οι δύο διαρρήκτες που ρήμαξαν έξι μαγαζιά στον Βόλο

Στις φυλακές οι δύο διαρρήκτες που ρήμαξαν έξι μαγαζιά στον Βόλο

Τον δρόμο προς τις φυλακές πήραν χθες οι δύο διαρρήκτες, που είχαν ρημάξει έξι εμπορικά καταστήματα πίσω από τα Δικαστήρια Βόλου. Ο 40χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και ο 19χρονος στις φυλακές Αυλώνα μετά τη χθεσινή απολογία τους στον ανακριτή.

Οι δύο διαρρήκτες κι ένας τρίτος που αναζητείται είχαν διαρρήξει την Παρασκευή τα ξημερώματα συνολικά έξι εμπορικά καταστήματα αφαιρώντας από το εσωτερικό τους ό,τι αξίας έβρισκαν μπροστά τους.

Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή