"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15 C
Trikala

Στις 13 Μαΐου εκδικάζεται η προσφυγή Τρικαλινής εναντίον κατάσχεσης ποσού 178 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό που επέβαλε ο Δήμος Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Στις 13 Μαϊου θα εκδικαστεί η προσφυγή συμπολίτισσας για κατάσχεση 178 ευρώ σε τραπεζικό της λογαριασμό.

Πρόκειται για ιδιωτική υπάλληλο σε σούπερ μάρκετ με μηνιαίες απολαβές 582 ευρώ!!!!!

 Αφορά την περίφημη πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής να δεσμεύσει 6.500 περίπου τραπεζικούς λογαριασμούς δημοτών λόγω οφειλών προς τον δήμο.

Η προσφεύγουσα μητέρα ενός ανήλικου σε μονογονεϊκή οικογένεια διαπίστωσε ότι της είχε κατασχεθεί το ποσο των 178 ευρώ που προέρχονταν από το πενιχρό επίδομα τέκνου που λάμβανε.

Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει χωρίς το παραμικρό οικονομικό στήριγμα και να αντιμετωπίσει έντονο βιοποριστικό πρόβλημα αυτή και το παιδί της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι εργαζόμενη σε θέση μερικής απασχόλησης με ελάχιστη αμοιβή.

Τα έξοδα της προσφυγής της ανέλαβε να διεκπεραιώσει συντοπίτης δικηγόρος που ανέλαβε και αφιλοκερδώς να υποστηρίξει την προσφυγή της.

Το αποτέλεσμα της δίκης αυτής στο Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο θα είναι κρίσιμο καθώς σε περίπτωση ευδοκίμησης της προσφυγής , θα δημιουργηθεί δεδικασμένο για την ακύρωση όλων των κατασχέσεων μικροποσών (κάτω των 500 ευρώ) που επέβαλε το καλοκαίρι του 2021 ο Δήμος Τρικκαίων σε καταθέσεις πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης