Στις 14 Αυγούστου στο Φεστιβάλ Ολύμπου ο Χρ. Νικολόπουλος Reviewed by Momizat on . Ο Χρήστος Νικολόπουλος από τους σημαντικότερους, αν όχι ο σημαντικότερος Έλληνας συνθέτης και δεξιοτέχνης στο μπουζούκι, πραγματοποιεί περιοδεία ανά την Ελλάδα, Ο Χρήστος Νικολόπουλος από τους σημαντικότερους, αν όχι ο σημαντικότερος Έλληνας συνθέτης και δεξιοτέχνης στο μπουζούκι, πραγματοποιεί περιοδεία ανά την Ελλάδα, Rating: 0

Στις 14 Αυγούστου στο Φεστιβάλ Ολύμπου ο Χρ. Νικολόπουλος

Στις 14 Αυγούστου στο Φεστιβάλ Ολύμπου ο Χρ. Νικολόπουλος
Ο Χρήστος Νικολόπουλος από τους σημαντικότερους, αν όχι ο σημαντικότερος Έλληνας συνθέτης και δεξιοτέχνης στο μπουζούκι, πραγματοποιεί περιοδεία ανά την Ελλάδα, παρουσιάζοντας τις σημαντικότερες στιγμές της πορείας του. Την Πέμπτη 14 Αυγούστου ο Χρήστος Νικολόπουλος εμφανίζεται στο Αρχαίο Θέατρο Δίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 43ου Φεστιβάλ Ολύμπου.
Επιμελείται ο ίδιος το πρόγραμμα και την ορχήστρα και, έχοντας στο πλευρό του σημαντικούς μουσικούς, θα παρουσιάσει κάποιους από τους κυριότερους σταθμούς της μουσικής του διαδρομής, μια διαδρομή γεμάτη μεγάλες επιτυχίες με μουσικές και τραγούδια που  σημάδεψαν την ιστορία του σύγχρονου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, από την πρώτη εμφάνιση του δημιουργού στη μουσική  μέχρι τις πρόσφατες συνθέσεις του.
Τον Χρήστο Νικολόπουλο συνοδεύουν επί σκηνής οι Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα και Σοφία Παπάζογλου.
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 10€ προπώληση, 12€ στην είσοδο, 10€ ανέργων
Πληροφορίες: www.festivalolympou.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή