Στις 14 Ιουλίου το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Σε εφαρμογή θέτει η κυβέρνηση από τις 14 Ιουλίου σε 30 δήμους της χώρας (μεταξύ αυτών και ο Δήμος Τρικκαίων) το πρόγραμμα καταβολής Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλε Σε εφαρμογή θέτει η κυβέρνηση από τις 14 Ιουλίου σε 30 δήμους της χώρας (μεταξύ αυτών και ο Δήμος Τρικκαίων) το πρόγραμμα καταβολής Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλε Rating: 0

Στις 14 Ιουλίου το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης στα Τρίκαλα

Στις 14 Ιουλίου το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης στα Τρίκαλα

Σε εφαρμογή θέτει η κυβέρνηση από τις 14 Ιουλίου σε 30 δήμους της χώρας (μεταξύ αυτών και ο Δήμος Τρικκαίων) το πρόγραμμα καταβολής Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης για όσους ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.
Το πράσινο φως δίνει η δημοσίευση σε ΦΕΚ της κοινής υπουργικής απόφασης που προβλέπει τη διάθεση 57 εκατ ευρώ έως το τέλος του 2016 με βάση εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.
Με βάση την απόφαση, το εγγυημένο ποσό ορίζεται για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό στα 200 ευρώ ανά μήνα, για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος του νοικοκυριού θα δίνεται προσαύξηση 100 ευρώ ανά μήνα και για κάθε ανήλικο μέλος του νοικοκυριού επιπλέον 50 ευρώ ανά μήνα. Το δηλούμενο εισόδημα, μετά την αφαίρεση των εισφορών για κοινωνική ασφάλιση – που εισπράχθηκε από όλα τα μέλη του νοικοκυριού, κατά τους έξι μήνες πριν από το μήνα υποβολής της αίτησης κυμαίνεται από 1.200 ευρώ έως 3.000 ευρώ ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση ενώ η αξία της περιουσίας δεν μπορεί να ξεπερνά η ακίνητη τα 90.000 ευρώ (προσαυξανόμενα κατα 15.000€ για κάθε τέκνο και έως τις 150.000 ευρώ) και η κινητή τα 6.000 ευρώ.

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή