Στις 15 Οκτωβρίου αρχίζει η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης Reviewed by Momizat on . Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων ενημερώνει τους καταναλωτές ότι στις 15 Οκτωβρίου αρχίζει η χειμερινή περίοδος διάθεσης πετρελαίου θέρμανσ Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων ενημερώνει τους καταναλωτές ότι στις 15 Οκτωβρίου αρχίζει η χειμερινή περίοδος διάθεσης πετρελαίου θέρμανσ Rating: 0

Στις 15 Οκτωβρίου αρχίζει η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης

Στις 15 Οκτωβρίου αρχίζει η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων ενημερώνει τους καταναλωτές ότι στις 15 Οκτωβρίου αρχίζει η χειμερινή περίοδος διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας εκτιμάται, ότι η τιμή διάθεσης θα διαμορφωθεί με βάση τις διεθνείς τιμές των τελευταίων ημερών του αργού (ΒΡΕΝΤ) και της συναλλαγματικής ισοτιμίας ευρώ – δολαρίου, σε συνδυασμό με την αύξηση του Ε.Φ.Κ από 230 < 280 το χιλιόλιτρο, και της αύξησης του Φ.Π.Α από 23 σε 24%, κατά μ.ο στα 0,95€ ανά λίτρο.
“Δυστυχώς για άλλη μία χρονιά καλούνται οι οικονομικά εξαθλιωμένοι καταναλωτές, να βάλουν βαθειά το χέρι στη άδεια τσέπη τους για να ζεσταθούν, αφού θα πληρώσουν ακριβότερα φέτος κατά 13% περίπου από την αντίστοιχη περσινή περίοδο, που ξεκίνησε με την μέση τιμή στα 0,838 € το λίτρο και κατά 25% ακριβότερο από το τέλος της χειμερινής περιόδου που έκλεισε η μέση τιμή στα 0,764 € το λίτρο.
Η θέση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ) επιβεβαιώνεται μονίμως, από τα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών, ότι παρά τις αυξήσεις των φόρων στα καύσιμα, τα δημόσια έσοδα δεν αυξάνονται, αφού η οποιαδήποτε αύξηση των φόρων εξαφανίζεται από την μείωση της ετήσιας κατανάλωσης.
Η αύξηση των δημοσίων εσόδων από την διακίνηση πετρελαιοειδών προϊόντων έχει ένα όνομα,
ΕΛΕΓΧΟΣ και ΠΑΤΑΞΗ της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ
(ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ – ΝΟΘΕΙΑ – ΚΛΟΠΗ – κ.λπ}

Επιτέλους, τολμήστε, εφαρμόστε , με αυστηρό χρονοδιάγραμμα όλες τις εκκρεμούσες νομοθετικές διατάξεις για τον απόλυτο έλεγχο,, και ελέγξτε την διακίνηση των πετρελαιοειδών και ενεργειακών προϊόντων, σε όλα τα στάδια διακίνησης αυτών, και όχι μόνον στα πρατήρια, προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος” αναφερει η ανακοίνωση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή