Στις 2 Φεβρουαρίου η στήριξη ΣΥΡΙΖΑ σε “Φυσάει Κόντρα” Reviewed by Momizat on . Επιταχύνει σε εκλογικούς ρυθμούς ο ΣΥΡΙΖΑ: η αξιωματική αντιπολίτευση κλιμακώνει την πολιτική και οργανωτική προετοιμασία της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές το Επιταχύνει σε εκλογικούς ρυθμούς ο ΣΥΡΙΖΑ: η αξιωματική αντιπολίτευση κλιμακώνει την πολιτική και οργανωτική προετοιμασία της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές το Rating: 0

Στις 2 Φεβρουαρίου η στήριξη ΣΥΡΙΖΑ σε “Φυσάει Κόντρα”

Στις 2 Φεβρουαρίου η στήριξη ΣΥΡΙΖΑ σε “Φυσάει Κόντρα”

Επιταχύνει σε εκλογικούς ρυθμούς ο ΣΥΡΙΖΑ: η αξιωματική αντιπολίτευση κλιμακώνει την πολιτική και οργανωτική προετοιμασία της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με στόχο να βρεθεί σε θέση πλήρους ετοιμότητας την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου σε όλη την Ελλάδα, με εξαίρεση ίσως τα μεγάλα αστικά κέντρα. Την προσεχή Τετάρτη θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος προκειμένου να συζητήσει υποψηφιότητες, πολιτική, οργανωτική και προγραμματική προετοιμασία, ώστε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής (1-2 Φεβρουαρίου) να ληφθούν αποφάσεις. Σε εκείνη τη συνεδρίαση, θα ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα του Δημ. Παπαθανασίου για τα Τρίκαλα, από την παράταξη «Φυσάει Κόντρα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει προσωπικότητες που μπορούν…»

Το προηγούμενο διάστημα έγιναν πολλές συσκέψεις και συζητήσεις σχετικά με πρόσωπα και συνεργασίες με τη συμμετοχή και του Αλέξη Τσίπρα. Η τάση που ενισχύεται τις τελευταίες ημέρες είναι να υπάρξουν υποψηφιότητες στελεχών του κόμματος και σε μεγάλους δήμους της Αττικής και σε Περιφέρειες, καθώς ενισχύεται η άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει προσωπικότητες που μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για επικράτηση των συνδυασμών που θα στηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ενδιαφέρον για την υποψηφιότητα Τσίπρα

Την ίδια στιγμή, ικανοποίηση επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ για την κλιμάκωση του ενδιαφέροντος σε Ελλάδα και Ευρώπη σχετικά με την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σύμφωνα με μηνύματα που δέχεται το επιτελείο του προέδρου του κόμματος. Καλά ενημερωμένες πηγές εκτιμούν ότι οι ενδείξεις αυτές θα ενισχυθούν με την πάροδο των εβδομάδων και το θέμα της υποψηφιότητας θα αναδειχθεί σε σημαντική παράμετρο των ευρωεκλογών.

(Πηγή efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή