"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.1 C
Trikala

Στις 20 Ιανουαρίου η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στις 20 του Γενάρη θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του ΚΚΕ με ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή ν. Τρικάλων και μέλος της Κ.Ε. του κόμματος, κ. Αχιλλέα Κανταρτζή.
Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7 το απόγευμα ενώ θα παραβρεθούν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος και θα παρουσιαστούν οι θέσεις του ΚΚΕ.
Μέχρι τότε και με διακύβευμα να γυρίσει ο λαός την πλάτη στους εμπόρους του φόβου (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) και της αυταπάτης, καθώς και των ψεύτικων υποσχέσεων (ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και στα κόμματα παλιότερης ή νεότερης κοπής ή και μιας χρήσης¨», τα στελέχη και τα μέλη του ΚΚΕ εντείνουν τις δράσεις τους ενόψει των εκλογών της 25ης Γενάρη, δεδομένου ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την προσφυγή στην κάλπη.
Όλο το προηγούμενο διάστημα, έχουν πραγματοποιήσει εξορμήσεις σε χωριά και γειτονιές, ενώ προχώρησαν σε συσκέψεις με σωματεία. Οι εξορμήσεις και οι συναντήσεις θα συνεχιστούν ως τις εκλογές, διότι στόχος είναι να γίνει γνωστό το πρόγραμμα και οι θέσεις του ΚΚΕ, ώστε να βγει ενισχυμένο από την κάλπη.«Ψεύτικες προσδοκίες στο λαό»
«Όσο εξελίσσεται η προεκλογική αντιπαράθεση για τα προγράμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτονται ταυτόχρονα σημαντικές ομοιότητες, που προκύπτουν από την κοινή στρατηγική που κινούνται και οι δύο, κάνοντας τις υπαρκτές λεκτικές ή διαχειριστικές διαφορές των δύο προγραμμάτων ανούσιες για το λαό» τονίζουν τα μέλη του ΚΚΕ και υπογραμμίζουν ότι «κανένας δεν θέτει ζήτημα αναπλήρωσης των απωλειών. Για παράδειγμα, ο ένας (ΝΔ) μοιράζει τα «κοινωνικά μερίσματα» των 500 ευρώ εφάπαξ στους πιο εξαθλιωμένους και ο άλλος υπόσχεται κοστολογημένα συσσίτια και επιστροφή της 13ης σύνταξης μόνο για τους συνταξιούχους με εισόδημα κάτω από 700 ευρώ. Στην πραγματικότητα, υπόσχεται «αύξηση» 1,28 ευρώ τη μέρα στις πενιχρές τους συντάξεις! Και οι δυο όμως λένε ότι κι αυτά τα ψίχουλα θα τα «μοιράσουν» υπό προϋποθέσεις, δηλαδή τις «παροχές» κι αυτών των ξεροκόμματων πρέπει «να τις σηκώνει η οικονομία», αν υπάρχουν λεφτά στα ταμεία κλπ Αυτά δεν τα λέγανε πάντα όλοι οι επίδοξοι κυβερνώντες ; Και δε βλέπαμε τελικα ποτέ παροχές. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ διαγκωνίζονται για το ποιος εγγυάται καλύτερα τη συνοχή και τη σωτηρία της ΕΕ και του ευρώ».
Στο επίκεντρο των επαφών και των συγκεντρώσεων είναι η επόμενη ημέρα μετά τις εκλογές, με τα στελέχη του ΚΚΕ να σημειώνουν ότι «όλοι τους μιλούν για την «επόμενη μέρα», καλλιεργώντας ψεύτικες προσδοκίες στο λαό ότι αυτή η επόμενη μέρα, θα’ ναι καλύτερη μέρα για το λαό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης