Στις 23 οι συλλήψεις για τα ναρκωτικά σε Λάρισα, Βόλο, Λαμία και Δεσκάτη Reviewed by Momizat on . Στη σύλληψη 23 τελικά ατόμων, που κατά την ΕΛ.ΑΣ. αποτελούν μέλη «δύο εγκληματικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών», Στη σύλληψη 23 τελικά ατόμων, που κατά την ΕΛ.ΑΣ. αποτελούν μέλη «δύο εγκληματικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών», Rating: 0

Στις 23 οι συλλήψεις για τα ναρκωτικά σε Λάρισα, Βόλο, Λαμία και Δεσκάτη

Στις 23 οι συλλήψεις για τα ναρκωτικά σε Λάρισα, Βόλο, Λαμία και Δεσκάτη

Στη σύλληψη 23 τελικά ατόμων, που κατά την ΕΛ.ΑΣ. αποτελούν μέλη «δύο εγκληματικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών», προχώρησαν προχθές αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Μετά από μια εκτεταμένη επιχείρηση που ξεκίνησε το Σάββατο το μεσημέρι και διεξήχθη ταυτόχρονα σε Λάρισα, Βόλο, Λαμία και Δεσκάτη Γρεβενών, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας προχώρησαν σε 23 συλλήψεις πολιτών, δύο εκ των οποίων ,σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κρατούμενοι στις Φυλακές Λάρισας και Δομοκού.

Οι συλληφθέντες στην πλειοψηφία τους είναι κάτοικοι Λάρισας, ενώ ανάμεσά τους περιλαμβάνονται και Αλβανοί υπήκοοι.

Οι συλλήψεις έγιναν μετά από πολύμηνη παρακολούθηση της ΕΛ.ΑΣ., ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις έρευνες σε σπίτια των συλληφθέντων μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν περισσότερα από 7,5 κιλά χασίς, μικροποσότητες διάφορων ναρκωτικών (κοκαΐνη κ.λπ.), ενώ κατασχέθηκαν περισσότερα από 20.900 ευρώ αλλά και μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων.

Ελευθερία (Β.Κ)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή