Στις 27 Μαΐου οι πανελλαδικές Reviewed by Momizat on . Στις 21 Μαΐου λήγει το σχολικό έτος στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ενώ οι πανελλαδικές θα ξεκινήσουν στις 27 Μαΐου. Ο λόγος για τον οποίο οι εξετάσεις μεταφέροντα Στις 21 Μαΐου λήγει το σχολικό έτος στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ενώ οι πανελλαδικές θα ξεκινήσουν στις 27 Μαΐου. Ο λόγος για τον οποίο οι εξετάσεις μεταφέροντα Rating: 0

Στις 27 Μαΐου οι πανελλαδικές

Στις 27 Μαΐου οι πανελλαδικές

Στις 21 Μαΐου λήγει το σχολικό έτος στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ενώ οι πανελλαδικές θα ξεκινήσουν στις 27 Μαΐου. Ο λόγος για τον οποίο οι εξετάσεις μεταφέρονται τόσο αργά είναι οι εκλογές, ανέφερε ο Υπουργός Παιδείας στη χθεσινή πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.  Οι πανελλαδικές εξετάσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν 7-10 Ιουνίου.

Κατηγορηματικός ήταν επίσης στην εφαρμογή του σύστηματος της τράπεζας θεμάτων, το οποίο θα ισχύσει από φέτος στην Α΄ Λυκείου, με το 50% των θεμάτων να προέρχεται από την ψηφιοποιημένη τράπεζα και το 50% από τον ίδιο τον καθηγητή. Θα αποτελέσει, όπως είπε, ένα μέσο πίεσης για την ολοκλήρωση του διδακτικού έργου των εκπαιδευτικών, για το οποίο και θα αξιολογούνται σε περίπτωση αποκλίσεων.

Αφήστε το σχόλιο σας