"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Στις 6 Σεπτέμβρη το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στις 6 Σεπτέμβρη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα το 41ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ με φόντο την προεκλογική περίοδο.

Το Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο Μύλο Ματσόπουλου σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη πολιτική συγκυρία τόσο για τη χώρα όσο και για την αριστερά γενικότερα. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «Σε καλούμε να πάρεις μέρος στο 41ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ, στον Μύλο Ματσόπουλου, στις 6 Σεπτέμβρη. Πάρε μέρος στο μεγαλύτερο πολιτικό και πολιτιστικό Φεστιβάλ που εδώ και 41 χρόνια έχει καθιερωθεί σαν την μεγαλύτερη γιορτή νεολαίας.

Στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» κάθε χρόνο ενώνονται τα όνειρα, οι ανάγκες και οι διεκδικήσεις της νεολαίας, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες με την πρωτοπόρα πολιτική πρόταση του ΚΚΕ και τις θέσεις της ΚΝΕ. Απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα το Φεστιβάλ μας είναι μια νεανική γιορτή που χτίζεται με τα πιο γερά υλικά: Τη συλλογικότητα, το μεράκι, τη φαντασία και την εθελοντική σχεδιασμένη δουλειά χιλιάδων ανθρώπων, χωρίς «σπόνσορες» και χορηγούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης